Sperwer 3, Zuid-Scharwoude

€569.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Vrijstaand woonhuis aan het water op eigen eiland!

Het wordt steeds moeilijker te vinden in deze prijsklasse: een vrijstaand woonhuis aan het water midden in het natuur en waterrijke gebied, Rijk der Duizend Eilanden.

De woning is traditioneel gebouwd, betonnen verdiepingsvloer, woonkamer, open keuken, bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer en een garage met opbouw, welke als vierde slaapkamer omgebouwd zou kunnen worden.

Wij kennen het gebied op ons duimpje en weten dat vrijstaande huizen in het Rijk der Duizend eilanden binnenkort niet meer voor deze prijzen te koop gaan komen, simpelweg omdat iedere nieuwe eigenaar het gekochte huis zal moderniseren en daardoor zal dit unieke gebied steeds waardevoller worden om te wonen en te recreëren.

Indeling:

Entree: 
Hal, toilet, meterkast en trap naar eerste verdieping.

De woonkamer is ruim en heeft meerdere ramen en openslaande deur naar het terras, welke op het zuidwesten gelegen is. De halfopen keuken is vanuit de woonkamer bereikbaar. De royale woonkeuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Daar zit nu de wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Ook is er een deur naar buiten, zodat dat voor kinderen bij thuiskomst de entree kan zijn; jas uit en naar binnen. Vanuit de bijkeuken loopt u de garage in. De garage is voorzien van een elektrische deur en een loopdeur waar je eenvoudig met fietsen of grasmaaier door naar buiten kan gaan.

Eerste verdieping: 
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Eén van de slaapkamers heeft een wastafel en kan worden doorgebroken naar de ruime etage van de garage.

Een vlizotrap zorgt dat u de bergzolder bereikt. Deze is zeer ruim. Ook is in deze ruimte de Cv-ketel aanwezig.

Buitenleven: 
Het woonhuis staat op een kavel van 795 m2 en ligt heel zonnig. Rondom water waar u uw boot en mogelijk die van de kinderen kunt aanleggen. De tuin is zo gelegen dat u de hele dag kunt genieten van de zon en van de ondergaande zon. U waant zich echt midden in de natuur en het water is een absolute meerwaarde. Geniet na een dag werken of in de vakantie van dit prachtige gebied,waarvandaan u met de boot eenvoudig naar open vaarwater kunt varen en door de sluis verder dan alleen het Duizend Eilandenrijk.

Deze woning is zeker uw aandacht waard. U kunt wonen in een prachtige en unieke omgeving die niet meer wijzigt en veel te bieden heeft als woonomgeving voor u en uw kinderen. Veel mensen wonen al meer dan 25-30 jaar in dit natuur/woongebied. Dat is niet voor niets!
    Locatie