Casa Italia

€195.000k.k. · Buitenland
Nieuw in de verkoop

Informatie

In het noorden van Toscana (Italie) in de regio Lunigiana, niet ver van toeristische trekpleisters aan zee zoals, Lerici, PortoVenere, Cinque Terre en een klein maar gezellig skigebied (30 km piste) in de Toscaanse Appenijnen (Cerreto) bieden wij te koop aan voor:

€ 195.000

Vrijstaande liefelijke woning op een perceel van 600m2 omgeven door fruitbomen zoals, kersen, olijven, abrikozen, en vijgen. Het huis staat op een heuvelachtig gebied op een hoogte van 240 meter, waar vandaan u vrij uitzicht heeft op de hele vallei en de achter de bergen ondergaande zon.

Indeling begane grond: 2 slaapkamers, keuken met open aard, badkamer met douche, kleine huiskamer, gelijkvloerse overdekte veranda van 33 m2 voorzien van automatisch zonnescherm.

1-ste verdieping: 2 slaapkamers , badkamer met bad.

Locaties: Snelweg A-15 ( Milano la Spezia) uitgang Aulla 15KM. Tirreense Zee 30 KM. Cerreto skigebid 25KM. Pisa 80 KM. Genova 90 KM. Parma 100 KM. Versilia 45 KM

Verder zijn elektra, internet, telefoon, gas (ondergrondse tank), centrale verwarming en sanitaire voorzieningen aanwezig. Parkeren op eigen terrein.

Op 2,5 km afstand kunt u vinden tal van winkels, horeca, en supermarkten en een groot openbaar zwembad met meerdere baden en gleibaan.

De woning is gebouwd in 1985.
    Locatie