Chalet Colmars
Colmars, Frankrijk

€749.000k.k. · Villa (Te Koop)

Informatie

Zeer luxe Chalet Colmars Zuid Frankrijk, dichtbij Nice.

8 jaar geleden verlieten de huidige eigenaren de drukte van de kuststrook rondom Saint Maxime en Saint Tropez om meer van de natuur, rust en recreatie te gaan genieten in combinatie met de mogelijkheden om van zowel de zomer als de wintersport te profiteren, vielen zij onmiddellijk na een korte zoektocht voor het chalet in Zwitserse stijl in Colmars les Alpes.

Zij hebben het chalet op basis van een robuuste kasteel fundatie geheel gestript en zowel extern als intern een waar paleis van gemaakt.
In de zomer is het een fantastisch gebied voor uitgebreide wandel en fietstochten met alle faciliteiten naast de deur. Ook de onwaarschijnlijk mooie auto ritten via en over de omliggende cols ( col de Cayolle – col des Champs ( naast de deur ) en col d, Allos ook bekend van de passage Tour de France 2015 de watervallen en het hoogste meer van Europa lac d, Allos zijn een ware aanrader.

In de winter binnen 15 minuten op de lange latten in Allos Seignus of iets verder in Allos met directe ski verbinding met Pra-Loup.
Achter het chalet via een stukje col des Champs ligt een zeer uitgebreid langlauf gebied. Kortom voor iedereen binnen kort bereik ultiem wintersport plezier.

Het stadje Colmars is een origineel burcht stadje met 2 burchten dit zijn La France en Savoie welke s nachts uitgelicht zijn en als in een sprookje prachtig zichtbaar zijn.
Zomers zijn er ook traditionele feesten en romantische markten.

En.. toch hunkering naar de Côte d, Azur, in 2 uur in Nice per auto of via het nabij liggende stadje via de Petit Train naar het centrum van Nice.

Het chalet is luxe en groot genoeg voor het hele gezin, toch met z n tweeën? Ook dan is het knus en geeft het een thuis gevoel. de 4 slaapkamers zijn ruim en bieden genoeg plaats aan kinderen of kleinkinderen, vrienden of gasten. Bekijk de uitgebreide foto reportage.

Enthousiast? neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over dit bijzondere Chalet.
    Locatie

    Colmars, Frankrijk