Dawson Nes 11
Dawson Nes 11, Bergen, Nederland

€479.000k.k. · Luxe woonhuis (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Dawson Nes 11 Bergen,

Wie wilt er niet in Bergen wonen? Al uw woonwensen kunnen worden ingevuld in dit prachtige kunstenaarsdorp vlakbij zee.

Rietgans. Makelaars in exclusief wonen, heeft een prachtig woonhuis voor u: Dawson Nes 11. Gelegen op één van de mooiste plekken in “de Negen Nessen”.
Deze helft van een dubbel woonhuis, die goed onderhouden en uitgebouwd is, met een royale tuin op het zuiden en grenzend aan het bos, garandeert de hele dag zon.

Dawson Nes heeft een woonomgeving waar momenteel veranderingen ten goede plaatsvinden, vele nieuwe kopers maken deze wijk momenteel hip en trendy.

Deze woning is rustig en gezellig gelegen direct in een groene omgeving waar kinderen heerlijk en veilig spelen. Werkelijk alles is op loop- of op korte fietsafstand te bereiken. Of het nu winkels, de Europese School, bos, ski of tennisbanen zijn, u bent er binnen enkele minuten. Dat moet een fijn gevoel zijn!

De woning is op korte termijn te betrekken En biedt naast een lichtte ruime woonkamer voorzien van kasteel eikenvloer met brede ramen en schuifpui een geweldige tuin vol op het zuiden. De handgemaakte boerenkeuken is voorzien van een prachtige zwarte AGA cooker (4 ovens), vaatwasser en grote schuifpui naar de zonnige tuin. Het elektrische zonnescherm in de achtertuin is nieuw.
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele douche, een dubbele wastafel en een 2e toilet.

Zoekt u een woonhuis dat u een woonomgeving biedt welke jaloersmakend is? Dan is dit het moment om te reageren!

Vraagprijs 479.000,00 euro
Dawson Nes 11.Bergen NH.
Perceeloppervlakte 336 m2
Inhoud 440 m3
Woonoppervlakte 145 m2
    Locatie

    Dawson Nes 11, Bergen, Nederland