Frederica’s hof
Frederica's Hof 2, Heiloo, Nederland

· (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Op een van de mooiste locaties in Heiloo bieden wij u deze prachtige bungalow aan.

Opletten voor diegene die een locatie zoeken welke nauwelijks nog voorbij komen.
Frederica s hof 2 te Heiloo is zo’n locatie.
En, daar staat ook nog eens een vrijstaande bungalow welke uw hart sneller laat kloppen.
Daar zijn wij in ieder geval van overtuigd!
De villa is gebouwd met de beste materialen en is in perfecte staat van onderhoud.
Dan hebben wij het nog niet over de aparte ruimte welke nu als atelier wordt gebruikt en de geweldige garage waar u met gemak wel vier auto s in kunt parkeren.
Het ligt werkelijk op een prachtige locatie en op loopafstand van het dorp, de winkels en eetgelegenheden alsmede winkelcentrum het Loo. En, natuurlijk vlak bij de lekkerste ijssalon van Nederland!

Ondanks de centrale ligging waant u zich hier volledig in het groen. De villa kijkt uit op de vijver van het tegenovergelegen bos en heeft veel privacy.
De bungalow gebouwd door bouwbedrijf de Nijs uit Castricum is ruim, luxe en heeft 4 slaapkamers en twee badkamers. Een aparte ruimte waar u kantoor, speelruimte of andere hobby’s of huiswerk kunt laten maken en een eerder genoemde enorme garage.

Indeling:
Entree, deze is ruim en verschillende deuren leiden u vanuit de entree naar de zijvleugel, de eerste slaapkamer met badkamer en u vind hier ook het toilet en de meterkast.

Living:
De living is met circa 50 m2 ruim te noemen, vanuit de woonkamer kijkt u door de grote ramen zo het groen in en naar de vijver van het bos. De openslaande deuren geven toegang tot het terras. Het lijkt wel een bordes! In de ochtendzon even een kop koffie drinken is vanaf hier een feest. De living staat in contact met de open keuken.
De keuken heeft een eigen ingang of uitgang zo u wilt naar de zij tuin. Deze ingang wordt nu vaker gebruikt om naar binnen te gaan dan de hoofdentree. De keuken is netjes en heeft een bijzonder fornuis. Voor de keuken zult u waarschijnlijk een eigen idee gaan ontwikkelen.

Vanuit de keuken loopt u naar de bijkeuken, in de bijkeuken is ook nog een keuken ingebouwd waar een koelkast en veel kastruimte aanwezig is. Ook in de bijkeuken zijn de wasmachine en wasdroger geplaatst. Vanuit de bijkeuken loopt u het Atelier in. Dit kan natuurlijk ook praktijk aan huis zijn, speelkamer kinderen, huiswerk ruimte of wat u zelf maar wenst. Prachtig afgewerkte ruimte met eigen ingang. Ook in deze ruimte is een let op! Electrische trap naar de bergzolder, de bergzolder is heel ruim en de elektrische installatie is hier ook geplaatst. Dit is echt een leuke belevenis!

Slaapvertrekken:
De villa heeft 4 geweldige slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom heeft een badkamer en suite.
De overige slaapkamers liggen in de zoals door ons gedoopt, zijvleugel.
drie slaapkamers naast elkaar met een badkamer aan het einde van de veugel. Op de gang is ook een aparte deur naar de besloten achtertuin.

Buitenleven:
De villa heeft een prachtig rondom gelegen tuin, is fraai aangelegd en bezit een regeninstallatie.
De achtertuin is geheel omsloten, niet heel groot, maar groot genoeg om heerlijk te zonnen, koffie te drinken of een glas wijn en natuurlijk een grote eettafel te plaatsen. De voortuin is groot en nu open, daar kunt u nog alle wensen welke u zult hebben zelf invullen, de tuinverlichting is reeds aangelegd. U heeft hier eigenlijk een buitenleven welke u rondom laat genieten van de locatie waar u woont en de directe groene omgeving.

Garage:
De villa kent een op rijpad waar al veel auto’s of fietsen kunnen staan, maar de garage is echt groot!
Geeft plek aan meerdere auto s indien nodig, u loopt vanuit de garage binnendoor de villa binnen.
Wij kunnen ons voorstellen dat u heir wilt wonen, uniek locatie, prachtige villa en heel centraal bij alle voorzieningen. En met de aankomende ontsluiting naar de A9 is Amsterdam bent u zo weg. Maar wel in de wetenschap, heerlijk om hier te mogen wonen. Rust, ruimte, groen en dorps.
Interesse gewekt? Wij leiden u graag rond.

    Locatie

    Frederica's Hof 2, Heiloo, Nederland