Fuut 2
Fuut 2, Broek op Langedijk, Nederland

€795.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Een van de mooiste locaties in het Rijk der Duizend eilanden.

Wij kennen als Rietgans. Makelaars in exclusief wonen het Duizend Eilandenrijk natuurlijk heel goed. Toch worden ook wij soms nog verrast!
Fuut 2 is een verborgen parel midden in het fantastische eilanden rijk.
Geweldig onderhouden, slaapkamer en badkamer op de begane vloer of werkkamer, gamekamer, studiekamer zo u wilt.
En een buiten waar u blijft rondlopen en genieten van de prachtig aangelegde tuin met rondom water.
De villa is gelegen op een ruim eiland van maar liefst 1272 m2 midden in het prachtige Duizend Eilandenrijk. Dit prachtige woongebied, waar wonen en genieten hand in hand gaan, is een omgeving waar u heel graag wilt wonen en u uw gezin een woonomgeving geeft welke uniek is.

De Villa:
U komt de villa binnen en ziet dan direct een mooie lange gang met meerdere deuren voor u die u leidt naar de living.

Entree:
Binnenlopend treft u een lange entree, daar zijn deuren naar de bijkeuken, los toilet, badkamer, slaapkamer of speel/werkkamer, wat uw wens is, en een deur naar de van binnen bereikbare garage.
De living geeft direct een thuis gevoel: mooie kleuren, openhaard, openslaande deuren en uitzicht rondom op de tuin.
Vanuit de living loopt u de keuken in welke ruim is en waar een prachtige serre is aangebouwd. De serre waar de eettafel is gesitueerd heeft een glazen dak en is van kunststof, van hieruit heeft u zicht op het water en loopt u door openslaande deuren zo het terras op.
De keuken is van alle gemakken voorzien en natuurlijk ook alle moderne apparaten zijn aanwezig.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer en een los toilet aanwezig.
De slaapkamers zijn zonder uitzondering allemaal mooi afgewerkt, mogelijk uw eigen kleuren aanbrengen en wonen! De masterbedroom is zeer ruim heeft een prachtig ingebouwde kastenwand en heeft een mooi uitzicht op de tuin.
De badkamer is net als die op de begane grond ruim en goed ingericht. Het toilet is los van de badkamer geplaatst op deze verdieping.
De eerste verdieping is met 4 slaapkamers een ruime etage waar een gezin meer dan genoeg ruimte heeft.

Tweede Verdieping:
Niet veel villa’s in het rijk der duizend eilanden kennen een vaste trap naar de tweede verdieping.
De Fuut 2 heeft deze wel en brengt u naar een verdieping waar u met gemak nog twee slaapkamers zou kunnen realiseren. Uiteraard ook als hobby of praktijkruimte te gebruiken. Wat een ruimte treft u hier aan! Het daglicht treedt toe door twee dakramen. De tweede verdieping is net als de gehele villa goed afgewerkt.

Buitenleven:
Het grote genieten kan beginnen! U wordt echt gevangen door de prachtig rondom gelegen tuin en het water. De tuin is werkelijk prachtig aangelegd. Waar u ook wilt gaan zitten, het is genieten van de locatie, de rust en het zo weg kunnen varen vanuit uw eigen tuin! natuurlijk ligt de tuin goed voor de zon. Mocht u deze een keer willen mijden dan zijn er ook genoeg schaduwrijke plekken.

Tot slot:
De villa kent 5 slaapkamers, twee badkamers, ruime keuken met serre, garage met elektrische deur, alarmsysteem en mogelijke uitbreiding op tweede verdieping tot 6-7 slaapkamers.
De villa is goed onderhouden en heeft een geweldige ligging met rondom water.
Wilt u een manier van wonen combineren met water, luxe en de juiste omgeving? Dan is deze villa er een die wij u zeker aanraden!
    Locatie

    Fuut 2, Broek op Langedijk, Nederland