Getij 4
Getij 4, Alkmaar, Nederland

€449.000k.k. · Luxe woonhuis (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Mis deze twee onder één kap niet!
U bent op zoek naar een geweldige twee onder één kap woning welke fantastisch onderhouden en smaakvol ingericht is?
Stop met zoeken. U hoeft hier niets te doen.

Perfecte staat, gebouwd in 2015, uitgebouwd aan de achterzijde, luxe keuken, garage en ruimte voor het hele gezin. Deze woning aan Getij 4 te Alkmaar staat in een kindvriendelijke wijk, heeft een zonnige tuin op het zuiden en u bent in luttele minuten bij de scholen, winkels en op de randweg om Alkmaar. Fietsen naar het centrum van Alkmaar? Binnen 15 minuten bent u midden in de stad.
Dat de woning in nieuwstaat is zal u gezien het bouwjaar niet verbazen. Wat u wel gaat verbazen? Hoe de huidige eigenaren deze woning hebben gebouwd met smaak, gevoel voor detail en de uitbouw waar de open keuken is gelegen.

Indeling:
Entree:
Bij binnenkomst merkt u het direct, alles aan deze woning is bezienswaardig. In de entree bevindt zich het toilet, meterkast, garderobe en trap naar eerste verdieping. U oog valt direct op de moderne stalen deur welke leidt naar de woonkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim, licht, modern en staat in verbinding met de prachtige keuken. De woonkamer is doormiddel van een uitbouw (direct vanaf de bouw geplaatst) met een lichtstraat verbonden met de keuken en de deur naar de achtertuin. De keuken met eiland is van alle luxe voorzien en vormt met de woonkamer een harmonieus geheel. Zitten en genieten!

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een luxe badkamer. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast voor de kleding. De twee overige slaapkamers zijn ruim en licht. U wilt mogelijk van kleur wisselen maar verder hoeft u ook hier niets te doen.

Tweede verdieping:
Een vaste trap brengt u naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een ruimte voor wasdroger en wasmachine aanwezig. Ook is hier de omvormer van de drie zonnepanelen geplaatst. Daardoor is de energierekening lager dan gemiddeld.

Buiten:
Zowel via de garage als via de deur van de keuken bereikt u de zonnige op het zuiden gelegen tuin. Zeer sfeervol ingedeeld met een heerlijke hoek voor de lounge set, barbecue en speelhuis voor de kinderen. U bereikt vanuit de tuin ook de aanwezige garage.
Wij zeggen het vaker en ook hier geld het voor, niet reageren is een geweldige woning aan uw neus voorbij laten gaan. Dit woonhuis is werkelijk prachtig. Mis het niet!
    Locatie

    Getij 4, Alkmaar, Nederland