Grasmus 1
Grasmus 1, Zuid-Scharwoude, Nederland

€499.500k.k. · Luxe woonhuis (Verkocht onder voorbehoud)
Verkocht

Informatie

BUITENKANS! Wonen midden in de natuur en toch vlakbij alle voorzieningen.

Wij beginnen bewust met het woord buitenkans, waarom? Waar vindt u nog een woning in het Duizend Eilandenrijk met rondom water op een perceel van 2040 m2 voor 499.500,00 euro!

U koopt hier een vrijstaande en een goed onderhouden Finn House voor met garage.

Tuin volledig zuid west gelegen, dus volop genieten van de ZON aan het huis met de natuur aan uw voeten.

Als dat uw aandacht niet waard is!

De woning is in goede staat, altijd goed onderhouden door de eerste bewoners. Geschilderd in de originele Finn house kleuren met originele Finn house verf en gaat zoals het gebouwd is nog volop plezier en woongenot geven aan de nieuwe bewoners.

Tuinliefhebber? Genoeg te doen. Boomhut bouwen? Laat het lekker in het bos van de tuin gebeuren. De kinderen zullen u altijd bedanken dat zij hier en in deze omgeving zijn opgegroeid.

Water, varen, vissen, schaatsen en dat alles vanuit de tuin!

Het Duizend Eilandenrijk ligt slechts 15 minuten van Alkmaar, 40 minuten autorijden van Amsterdam. En 10 fietsminuten van het station Heerhugowaard. Dicht bij het dorp, winkels, scholen, zwembad en sportverenigingen.

Het Huis:
Het is een huis met karakter, niet een van twaalf in een dozijn, sfeervol, lekker eigenwijs en zeker opvallend. De houten basis welke wel op een betonnen fundering staat, is fantastisch en niet te verslijten.

Entree:
Ruime hal, toilet, meterkast.

Woonkamer:
De woonkamer is echt heel ruim, heeft in het midden een openhaard en kijkt op het water.

U heeft van hieruit een prachtig zicht op de enorme tuin, u waant zich het hele jaar door op vakantie.

Vanuit de woonkamer loopt u de open keuken binnen, de ruimte is er maar verdient een nieuwe keuken. Als u door de keuken heenloopt, komt u in de bijkeuken. De bijkeuken heeft een deur naar buiten. In de bijkeuken is ook de ketelinstallatie gevestigd. Ook is er op de begane grond een werk/slaapkamer en een badkamer aanwezig. Wel zo makkelijk voor diegene onder u die op de begane grond zouden willen slapen!

De woonkamer heeft een vide waardoor u direct in contact staat met de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 2 grote slaapkamers aanwezig, beide met een balkon. Ook de tweede badkamer is hier gelegen. De badkamer is aan verbetering/ vernieuwing toe. Op deze verdieping is ook nog een behoorlijk grote ruimte voor eventueel een werk-/studeerplek.

Buitenleven:
Deze woning op zo’n groot grondstuk is eigenlijk al buitenleven! U bent volledig vrij, de vogels maken u wakker en het buiten leven is in te vullen zoals u dit graag zou wensen.

Het Duizend Eilandenrijk is het mooiste woongebied in de wijde omgeving, soms nog onbekend, maar zeker uw aandacht waard. Dicht bij Alkmaar, Schagen, duinen, zee en strand. Als u hier woont, gaat u bijna niet meer weg. U geniet van waar u woont. Zo simpel is het.

Nu hebt u de kans om deze sfeervolle, karakteristieke woning naar eigen smaak in te richten en aandacht te geven. Een locatie als deze komt niet heel vaak voorbij.

Algemene informatie:
Bouwjaar: 1984
Originele Finn House
Perceeloppervlakte: 2040 m2
Woonoppervlakte: 142 m2
Inhoud: circa 710 m3
3 slaapkamers
2 badkamers
1 garage
Tuin op het Zuidwesten.
    Locatie

    Grasmus 1, Zuid-Scharwoude, Nederland