Kasteellaan 51
Kasteellaan 51, Oudorp, Nederland

€639.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

U zoekt een vrijstaand huis op een geweldige locatie midden in het mooie Oudorp?

Vaak wordt ons gevraagd waarom de ene villa snel verkocht wordt, ondanks dat het mogelijk wat gedateerd is, en een andere villa welke prachtig minder snel. Ons antwoord is: locatie, locatie, locatie.

Dit vrijstaande woonhuis op een riant perceel van 667 m² heeft dat. Een fraaie tuin met ligging op het zuiden, 3 slaapkamers met mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer, een royale, lichte woonkamer, een leef/woonkeuken, twee badkamers, twee toiletten en een garage. Het woonhuis is sinds 1974 bewoond door slechts één familie, dat zegt iets over de kwaliteit van wonen en de omgeving!

Nu mag het worden verkocht en de eigenaren hopen dat het gaat worden bewoond door kopers welke met net zoveel aandacht en plezier gaan wonen als de huidige eigenaren hebben gedaan.

Het woonhuis Is zoals aangegeven jaren door één familie bewoond, heeft opnieuw aandacht nodig (niet bouwkundig) en is dan zeker een villa waar u jaren plezier van gaat krijgen. De mooie zonnige tuin en de ligging zorgen mede voor een goed keuze.

Indeling:
Vanuit de entree heeft u een mooi zicht op de eerste verdieping vanwege de vide, het entree is licht en er is een meterkast en een toilet aanwezig. Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim en heel erg licht, door de vele ramen heeft u direct contact met de tuin. Er is een openhaard aanwezig en vanuit de woonkamer kunt u via een tuindeur naar het heerlijke zonnige terras op het zuiden. De woonkeuken kunt u ook vanuit de woonkamer bereiken.

De woonkeuken kunt u vanuit de woonkamer bereiken en met gemak een eettafel plaatsen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de keuken helemaal bij de woonkamer te betrekken. Dan is het geheel, woonkamer en keuken, werkelijk heel ruim.

Slaapkamer en badkamer op de begane grond:
U leest het goed, dat komt niet heel vaak voor maar ook op latere leeftijd kunt u hier blijven wonen omdat u niet naar boven hoeft om te slapen en een douche te nemen. Natuurlijk kunt u deze nu nog eventueel aan kinderen toebedelen.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers waarvan één met balkon en een badkamer met toilet aanwezig. Van één van de slaapkamers kunt u vrij eenvoudig twee slaapkamers maken. Zodat het totaal aantal slaapkamers op vier kan komen.

Tuin:
De tuin en de ligging van de tuin is heerlijk, heeft meerdere terrassen, kent veel privacy en natuurlijk de zon! De tuin grenst aan de achterkant aan water. De tuin is rondom het woonhuis. U kunt eenvoudig naar de voorkant wandelen. Tegen de garage aan zittend is het nog slechts ogen dicht en genieten. Er is meer dan genoeg ruimte voor een eventueel te plaatsen trampoline. Vanuit de tuin aan de achterkant heeft u toegang tot de garage. De garage is extra lang, u kunt er een auto en tuingereedschap goed in kwijt. Vanuit de achtertuin kunt u ook door de poort de tuin verlaten. Een goede doorgang voor bijvoorbeeld uw fietsen. De garagedeur is elektrisch.

Slot:
Dit vrijstaande woonhuis heeft zoals gemeld aandacht nodig. De locatie en het woonhuis verdienen dit. In ruil daarvoor geeft het woonhuis en de locatie u heel veel woonplezier terug.
De kasteellaan is onderdeel van het zgn. Oudorperhoutpad, één van de vijf wandelpaden van het prachtige Oudorperhout. Dit is een beschermd Noord-Hollands polderlandschap.
Het pittoreske Oudorp heeft winkels, basisscholen en vele mogelijkheden om te sporten. Ligt op 10 fietsminuten van het centrum van Alkmaar, 5 fietsminuten van het NS station Alkmaar-Noord en binnen 5 minuten bent u met de auto op de A9.

U bent van harte welkom.
    Locatie

    Kasteellaan 51, Oudorp, Nederland