Kluizengroet 14
Kluizegroet 14, Zuid-Scharwoude, Nederland

€589.000k.k. · (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Wonen in een woning die af is, aan het doorgaande vaarwater met weids vrij uitzicht op het zuidwesten?

Deze vrijstaande woning heeft eigenlijk alles wat u wensen kunt.
De tuin op de juiste (zon) kant, het water waar je naar iedere plek kan varen, zelfs Alkmaar of Rijk der Duizend Eilanden is zo bereikbaar en de woning zelf is in topstaat.

U hoeft eigenlijk alleen maar uw eigen smaak eraan te geven en de koffers mee te nemen.
Wat een mooi geheel is dit!

De woning is ook nog eens op de toekomst voorbereid, namelijk energieneutraal door 72 zonnepanelen op het dak. Groot wonen, zonder hoge kosten in deze prachtige en gewilde omgeving.
Heeft u geen tijd, of houdt u niet van klussen maar wel van luxe, dan is deze vrijstaande woning helemaal voor u geschikt.

Entree:
Bij binnenkomst heeft u in de hal de meterkast, wc, deur naar de voormalige garage en de trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar de kelder. De grote kelder is goed bereikbaar, uiteraard droog en voor opslag goed geschikt.

Living:
De living is geweldig, mede door het fraaie uitzicht, rondom ramen en de prachtig gelegen tuin is de living een ruimte waar u heel graag zult zijn.
De living is ruim en licht mede doordat de ramen tot aan de grond reiken. Via openslaande tuindeuren loopt u zo de tuin in.
Vanuit de living loopt u de riante woonkeuken in.

Woonkeuken:
Dit is echt een woonkeuken, waar u niet alleen kunt koken maar ook heerlijk aan tafel kunt gaan zitten en in de ochtend een eerste kopje koffie drinkt of heerlijk kunt borrelen, tv kunt kijken en waar de kinderen aan de grote tafel hun huiswerk maken. Waar geleefd kan worden! De ruimte is prachtig afgewerkt met moderne kamer en suite deuren, behalve mogelijk een andere kleur niets meer aan doen! Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien dus ook hier geen extra kosten.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping hebben de huidige bewoners een slaapkamer een badkamer en een kamer welke nu als ruimte wordt gebruikt voor, wasmachine, wasdroger en kleedruimte. Deze ruimte is eenvoudig weer te gebruiken als slaapkamer. De badkamer is modern heeft een inloopdouche, toilet, wastafel en whirlpool bad met jet stream. De slaapkamer is ruim en licht.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping bereikt u met een vaste trap. Op deze tweede verdieping is nu een enorme slaapkamer en studieruimte en bergruimte aanwezig. Hier zijn met gemak twee of meer slaapkamers van te maken indien gewenst. Nu is het in gebruik bij 1 kind, wat een weelde!

Buitenleven:
Buitenleven schrijf en beleef je hier met hoofdletters! De tuin ligt op het zuidwesten, de avondzon ziet u helemaal ondergaan, uw vrije uitzicht over de weilanden is prachtig, net als het water! U beschikt over een eigen botenhuis.

Deze woning ligt aan doorgaand vaarwater, dat houdt in overal naar toe kunnen varen vanuit uw eigen tuin! Wij spreken uit ervaring dat is een meerwaarde die onbetaalbaar is! U bent op vakantie in uw eigen huis.

In de tuin zijn meerdere zitjes mogelijk en op het zuiden hebben de bewoners alvast voor u een prachtige veranda gebouwd waar als het iets minder weer is u toch buiten kunt blijven genieten. U hoeft ook in de tuin niets te doen. Alleen te genieten!
Rondom de woning is genoeg ruimte voor meerdere auto’s op het pad en fietsen kunt u ook eenvoudig kwijt.
Niet vaak komt er een woning in de verkoop die deze unieke ligging heeft, in een heerlijke gezellige autoluwe straat. De woning is bovendien helemaal af.
Wij nodigen u dan ook van harte uit en kunnen alleen maar zeggen MIS HET NIET!
    Locatie

    Kluizegroet 14, Zuid-Scharwoude, Nederland