Koperwiek 6
Koperwiek 6, Zuid-Scharwoude, Nederland

€689.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

ZOEKT U RUIMTE EN WILT U WONEN AAN DE RAND VAN HET DUIZEND EILANDEN RIJK?

Koperwiek 6 te Zuid Scharwoude biedt u een zee van ruimte!

Met maar liefst 4 slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping, een vaste trap naar de tweede verdieping, waar u met gemak nog meer slaapkamers zou kunnen maken of deze enorme ruimte kunt gebruiken als speel/chill ruimte voor de kinderen, is deze villa echt uw aandacht waard.

Dat de villa ook nog eens met open vaarwater verbonden is en u vanuit de tuin weg kunt varen zo het Duizend Eilanden Rijk in geeft een extra die vele villa s in deze prijsklasse niet kennen.

De villa is in 2001 geheel gemoderniseerd, kent een geweldige living met openhaard en een open keuken.

De living heeft een serre met glazen dak en openslaande deuren naar de tuin. De natuur komt naar u toe. Het hele jaar door!

Entree:
De entree is ruim heeft een trap naar boven, toilet, garderobe en deur naar de garage.

Een glazen deur brengt u in de werkelijk fantastische living, waar u met gemak met meerder kunt plaatsnemen en ruimte over houdt voor een grote eettafel waar u heerlijk aan kunt eten met het gezin of vrienden.

Naast de keuken is een deur welke naar de bijkeuken leidt, de bijkeuken is ruim, hier is de wasmachine, wasdroger aansluiting geplaatst, in de bijkeuken is ook een deur naar buiten.

Living:
De living, 60 m2 groot, is een geweldige ruimte met ramen tot aan de grond. Van alle kanten heeft u zicht op de prachtig aangelegde tuin en bovendien is er volop licht mede door het glazen dak in de serre. Vanuit de living heeft u toegang tot de open keuken, de keuken is voorzien van alle moderne apparaten en geeft direct weer toegang tot de bijkeuken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers en twee badkamers.
De masterbedroom heeft een eigen luxe badkamer, een inloopkast en een balkon.
De overige slaapkamers zijn ruim en de badkamer welke in het midden van de verdieping is gesitueerd is modern en licht.

Tweede verdieping:
Niet veel villa s hebben het een vaste trap naar een tweede verdieping, deze villa wel!

Deze verdieping is misschien wel de overtuiging voor u om deze villa te willen bewonen, wat een ruimte en wat een mogelijkheden. De ruimte is nog naar eigen inzicht in te delen. Uiteraard wel geheel afgewerkt en voorzien van dakramen.

Buitenleven:
De villa staat op een kavel van 812 m2 rondom tuin, de achtertuin is fraai aangelegd en u kunt hier genieten van de ondergaande zon. De tuin grenst aan het water welke in verbinding staat met het DUIZEND EILANDENRIJK. Dat betekend varen, plezier en ontspanning. Waar kunt u vanuit de tuin varen naar de Noorderplas of door de sluizen heen naar bijvoorbeeld Alkmaar of schaatsen in de winter? Kortom dit buitenleven laat u ontspannen en genieten van de natuur welke u in en buitenhuis kunt beleven.

Deze ruime villa is een echte gezinsvilla met een zee van ruimte en uitstekend onderhouden.

Wilt u het met eigen ogen beleven? Maak een afspraak, wij ontvangen u graag.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1979, verbouwd/ nieuwgebouwd in 2001
Perceeloppervlakte 812 m2
Woonoppervlakte ca 253m2
Inhoud ca 733m3
2 badkamers
4 slaapkamers
1 garage

Vlakbij winkels,scholen, sportvereniging en overdekt zwembad.

10 fiets minuten van station Heerhugowaard
    Locatie

    Koperwiek 6, Zuid-Scharwoude, Nederland