Melkpad 30
Melkpad 30, Zuid-Scharwoude, Nederland

€849.000k.k. · Villa (Te Koop)

Informatie

Geweldige villa, ook geschikt voor dubbele bewoning of kantoor aan huis, aan doorgaand vaarwater!

Dit kunnen wij met recht een kanjer villa noemen.

Wat een ruimte en wat een klasse heeft deze villa, dat het ook nog aan doorgaand vaarwater is gelegen en een tuin vol zon heeft, maakt hier wonen en eventueel werken tot een waar feest. Ook als u op de begane grond wilt slapen en een aparte badkamer wenst, kan dit in deze grand villa.
De villa is echt uw aandacht meer dan waard, wilt u hier met twee wonen, met een huis vol of iemand in laten wonen, het is voor alle huisgenoten een genot in de villa te wonen.
Heeft u behoefte aan kantoor aan huis, salon, of andere werkzaamheden aan huis. Het kan allemaal.

De tuin volledig op het zuid westen gelegen uitkijkend op een heuse wijngaard en aan open vaarwater vinden wij niet zo snel.
De villa is net geheel buitenom geschilderd. Heeft een ruime living met een indrukwekkende raampartij naar de tuin toe, een serre en openhaard.
Meerdere parkeerplekken op eigen terrein.
Wij nemen u graag mee naar binnen.

Indeling:
Nadat u uw auto op eigen terrein hebt geparkeerd komt u de voordeur binnen in een royale hal. De hal is voorzien van toilet, meterkast en meerdere deuren naar de vertrekken. Vanuit de entree loopt u de keuken in waar u, doordat deze open is direct uitzicht heeft op de enorme woonkamer met openhaard.
De keuken is ruim, heeft uitzicht op de voorkant van de villa en heeft ruimte om hier een grote tafel te plaatsen waar u menig uur gaat doorbrengen met elkaar de kinderen, familie en vrienden.

De Living:
De villa kent een zeer ruime living, grote openslaande deuren naar het aansluitende buiten terras. Het plafond in de living is hoog. De living is door de ruimte, hoogte en de openslaande deuren een living die u niet vaak zult tegenkomen. De living heeft uiteraard zullen we bijna zeggen, ook een openhaard voor winterse momenten.
Serre:
Naast de living is een prachtige en ruime serre gebouwd met een dak van glas. Werkelijk een plek waar u TV kunt kijken en heerlijk onderuit kunt gaan zitten lezen bijvoorbeeld. De serre is een absolute meerwaarde en heeft een fraai uitzicht op de tuin. Vanuit de serre kunt u door de openslaande schuifdeuren ook de tuin inlopen en of plaats nemen op het terras.

Slaapkamer/ Badkamer begane grond:
Wat een luxe, geen trappen op, direct op de begane grond is een ruime slaapkamer gelegen met badkamer ensuite en ingebouwde wandkast op maat. Vanuit de slaapkamer kunt u ook de serre inlopen en door naar de tuin als u dit zou wensen. Kopje koffie? vanuit de slaapkamer even de serre inlopen en het genieten begint al vroeg.
De walk in closet welk de omvang heeft van een slaapkamer moeten we zeker even noemen. Maar liefst 2.80 meter hoog en volledig ingetimmerd en op maat gemaakt. Deze luxe zult u zeker weten te waarderen.
We zijn nog steeds op de begane grond!

Op de begane grond is ook een bijkeuken aanwezig waar nu de aansluitingen van wasmachine wasdroger en ketel zijn aangesloten, mooie ruimte met eigen uitgang naar buiten.
Kantoor, salon, praktijk, of apart verblijf voor inwonende kinderen of ouder(s). Aan de voorkant van de villa met eigen entree is er genoeg ruimte om hier te kunnen wonen en/of praktijk te voeren of andere wensen welke u eventueel zou hebben. Er is een badkamer en toilet aanwezig en de vloer is net als bijna de gehele beneden verdieping voorzien van een natuurstenen vloer (graniet). Het kan ook uitstekend dienen voor de kinderen als speelkamer en of game kamer. U maakt ze er vast blij mee.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet aanwezig.
Twee slaapkamers hebben een eigen balkon.
De badkamer is ruim en heeft een wandmeubel, douche en wastafel.
De grote slaapkamers zijn prettig en licht doordat er meerdere ramen aanwezig zijn, zie plattegrond en foto’s. Ook de badkamer heeft een raam waardoor ventilatie en natuurlijk licht binnen komt.
Boven de eerste verdieping is een enorme zolder waar u, als u al ruimte te kort zou komen, utopie als u het ons vraagt, nog meer van uw spullen gerust kunt opbergen.

Garage/ kelder:
Middels een vaste trap naar beneden komt u via een gang, waar een ruime kelderkast is, in de ruime drive-in garage met aparte hobbyruimte.

Buitenleven:
De werkelijk prachtig aangelegde tuin welke volop privacy kent en ook op het zuid- westen is gelegen, is een genot om in rond te lopen of volop te genieten van de zon. Wie heeft een wijngaard als achterbuurman en ook nog eens doorgaand vaarwater waardoor u vanuit de tuin heerlijk kunt varen. Vanuit de tuin kunt u ook het Rijk der Duizend Eilanden in varen en ook naar Alkmaar als u dat zou willen. Natuurlijk is dat een meerwaarde voor u. volop zon, varen en privacy. Geen huizen waar u op uitkijkt maar een wijngaard. Natuurlijker wordt het niet!

Tot Slot:
We kunnen niet alles van deze grand Villa voor u goed beschrijven maar, bent u op zoek naar ruimte, privacy, water, zon en veel mogelijkheden? Kantoor aan huis, dubbele bewoning, slapen op de begane grond en luxe? Melkpad 30 Zuid Scharwoude is dan zeker uw aandacht meer dan waard.

U bent van harte Welkom.

algemene informatie:
perceeloppervlakte: 714 m2
gebruiksoppervlakte: 334 m2
Inhoud: 1133 m3
Midden in het dorp.
Scholen en winkels op loopafstand en 10 minuten van treinstation Heerhugowaard.
Centrum Alkmaar op 15 minuten autorijden. Amsterdam 40 minuten autorijden.
    Locatie

    Melkpad 30, Zuid-Scharwoude, Nederland