Oostdijk 7, Heerhugowaard

€1.250.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Oostdijk 7 Heerhugowaard, mooier kan het haast niet!

Alles wat wij over deze uitmuntende, statige villa gaan schrijven, is eigenlijk een uitnodiging voor u om het met eigen ogen te komen bekijken!

Niets in deze woning is aan het toeval overgelaten. Compleet, af en tot in de puntjes verzorgd. Zo degelijk gebouwd, zoveel oog voor detail, zo mooi gelegen, onder architectuur gebouwd, werkelijk een droomhuis wat ons betreft.

Wij nodigen u, indien u serieus op zoek bent naar een van de mooiste huizen in Heerhugowaard, uit om en onderstaande te lezen en dan direct een afspraak te maken om deze door Sinnige bouw gebouwde Patriciërs woning te komen bezichtigen.

De villa is met zorg gebouwd en goed doordacht in het ontwerp, een echt familie huis, ook kunt u er thuis werken als u dat zou wensen, slapen op de begane grond ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kom binnen.
Via de vorstelijke entree met een bordes, ontdekt u hoe ruim deze woning is opgezet. De dubbele deuren nodigt uit om meer te willen zien. Wij weten het zeker, waar moet u kijken? Overal wordt u gevangen door de details, de smaak en de afwerking. In de stijlvolle hal ligt een authentieke stenen vloer. Loop rustig door en blijf u verbazen. Een fraaie deur brengt u vervolgens in de ruimte waar een toilet en de opgang naar de eerste verdieping is gelegen. Vanuit deze ruimte loopt u de keuken in. De keuken, ook een weelde, is zeer luxe en alle moderne apparaten zijn vanzelfsprekend aanwezig. Vaatwasser, koelkast, vriesgedeelte, oven, magnetron, quooker. Op het kookeiland wordt op gas gekookt. De open keuken waar de grote tafel staat heeft schitterend uitzicht over de tuin. U gaat hier gezellig zitten met de kinderen of vrienden om te genieten van de rust en de luxe om u heen.

Vanuit de keuken loopt u naar het woongedeelte welke is gescheiden door dubbele schuifdeuren. Het woongedeelte is, we blijven het herhalen prachtig afgewerkt en u heeft uitzicht naar de dijk en de voortuin. Het woongedeelte met gas openhaard zal de avonden aangenaam en knus maken. Vanuit het woongedeelte heeft u ook werkelijk een prachtig zicht op de achter gelegen tuin. Overal waar u ook vanuit kijkt, keuken, woongedeelte u ziet groen en luxe.

Vanuit de keuken kunt u ook naar de werkkamer en de zij ingang lopen van de villa, daar bevindt zich zoals gezegd ook een entree, die vaker gebruikt zal worden dan de hoofdentree verwachten wij. Als u hier binnenkomt, ziet u een bijkeuken welke eigenlijk geen bijkeuken mag heten zo ruim. Via de bijkeuken loopt u naar een ruime tuin gerichte zitkamer. Deze kamer kan natuurlijk ook als slaapkamer, werkkamer, gamekamer of anders worden ingericht. Deze kamer heeft een deur naar de garage en twee deuren naar de riante tuin.

Eerste etage:
Op de eerste etage, die u met een prachtige trap bereikt, zult u weer blijvend verrast worden door de ruimtes en het mooie uitzicht op de dijk. De prachtige inloop/garderobekamer, de badkamers en de zonder uitzondering grote slaapkamers. Op de eerste etage zijn maar liefst 4 slaapkamers en twee badkamers aanwezig. De masterbedroom met twee dakkapellen is met recht een masterbedroom. Ruim, licht en voorzien van een vaste airconditioning met een volledig uit het zicht onttrokken buitenunit. De overige drie slaapkamers zijn allen voorzien van een dakkapel welke ook mede het fraaie gezicht aan de villa geeft.

Een van de slaapkamers is momenteel in gebruik als fitness ruimte en heeft een eigen badkamer. De ruime inloopkamer is een ware luxe. De gehele verdieping is ook perfect afgewerkt

Buitenleven:
Buitenleven, is hier genieten met een hoofdletter, prachtig onder architectuur aangelegde tuin, ruimte, rust, zon en ontspanning. Dat is wat het buitenleven u aan de Oostdijk biedt. Zodra u de openslaande deuren van de keuken opendoet begint het genieten, een heerlijk terras waar u het eerste kopje koffie drinkt, doorlopend naar achter waar de tuin aan water grenst, de tuin is besloten en geeft veel privacy. De zon is de gehele dag aanwezig, wilt u liever in de schaduw zitten? ook dat kan. Aan het huis is een overkapping waar u in de schaduw kunt zitten indien gewenst.

Zonnen, rust en ontspannen, de kinderen een woonomgeving meegeven welke werkelijk uniek is. Dat is buitenleven en wonen aan de Oostdijk 7 te Heerhugowaard. Oh ja, bijna vergeten. Aan de voorzijde van de woning bevind zich een doorgaande vaarroute met eigen aanlegsteiger.

Wij vertellen u graag alle details over deze unieke villa op een geweldige locatie. Die ook nog eens dicht bij het dorp ligt. Ook Alkmaar 15 minuten, Amsterdam 30 minuten zijn binnen handbereik.

Een villa van deze kwaliteit en luxe is zeldzaam en dus uw aandacht meer dan (heerhugo)waard.

U bent van harte welkom.
    Locatie