Oostelijke Randweg 31
Oostelijke Randweg 31, Zuid-Scharwoude, Nederland

€509.000k.k. · Appartement (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Royaal appartement met schitterend uitzicht.

Bent u zoek naar een werkelijk prachtig aan het water gelegen appartement met dakterras en ook nog een balkon op het zuid-westen? Oostelijke randweg 31 in Zuid-Scharwoude is dan het appartement welke uw aandacht meer dan waard is.

Bij toeval ook nog eens het grootste appartement in het bescheiden complex de Koogerpoort (totaal 15 appartementseigenaren). Gelegen aan de rand van het dorp en het Rijk der Duizend Eilanden. Omringt door water waar uw eigen boot aan de steiger kan liggen en uiteraard een privé parkeerplaats en berging in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.

Het appartement ligt op de eerste etage en is met circa 165 m2 zeer ruim te noemen. De lift brengt u naar de eerste etage en vanuit de lift is het appartement gemakkelijk te betreden.

Zodra u de ruime living betreedt wordt uw blik direct naar buiten getrokken door het prachtige uitzicht.
Door de vele ramen heeft u een geweldig overzicht en uitzicht op uw directe omgeving. U kijkt naar de Koogerkerk, het water en de weide omgeving.

Het appartementencomplex heeft aan de voorzijde een gemeenschappelijk parkeerterrein, een keurig aangelegde tuin en een gezamenlijk aanlegsteiger voor uw boot. Ook is hier de ondergrondse container aanwezig en de verwarmde hellingbaan welke toegang geeft tot de parkeergarage. De garage is met een op afstand bedienbare elektrische deur toegankelijk. Tevens is de kelderverdieping bereikbaar middels de centrale liftinstallatie.

Entree:
Ruime hal voorzien van garderobe, toilet, kastruimte met CV ketel, toegang tot de eerste slaapkamer en de living.

Living:
Dit appartement heeft een royale living. De ruimte is zeer plezierig en door de vele ramen heeft u een geweldig uitzicht op de omgeving. De living kent genoeg ruimte om een goede zit en eethoek te kunnen plaatsen. Vanuit de living heeft u door middel van een schuifpui en/of deur toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten. Zonsondergang maakt u hier mee!

Links van de living is de openkeuken gesitueerd.
De keuken met eetbar is van alle gemakken voorzien. Er wordt op inductie gekookt.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot het zonnige dakterras.

Slaapkamers:
De grootste slaapkamer is bereikbaar via de woonkamer en heeft een ingebouwde kastenwand en een badkamer en suite. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is nu in gebruik als werkkamer.

Balkon en daktuin:
Dit goed onderhouden appartement heeft de luxe van twee terrassen. De één is een balkon en is zuid-west gelegen. Vanuit de living is deze bereikbaar. Het tweede dakterras is met een omvang van circa 21 m2 meer een daktuin. Deze is via de keuken te bereiken en heerlijk op het zuiden gelegen. Door het vele groen wat nu aanwezig is heb je hier een echt tuin gevoel.

Bijzonderheden:
– De servicekosten bedragen 288,00 euro per maand;
– Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren;
– Het appartement heeft de beschikking over privé parkeerplaats en een extra grote berging in de ondergelegen parkeerkelder;
– Het appartementencomplex is goed beveiligd, onder andere met een afgesloten entree voorzien van intercom.
– Gemeenschappelijke aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater ( Rijk der Duizend Eilanden)
    Locatie

    Oostelijke Randweg 31, Zuid-Scharwoude, Nederland