Oosterboslaan 7
Oosterboslaan 7, Heiloo, Nederland

€1.300.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Droomvilla
Een villa waarvan stiekem iedereen droomt. Een vrijstaande villa middenin het bos. Groot, hartverwarmend knus. Statig, maar vooral heel licht en gezellig. En nu staat het te koop – in Heiloo.

HEILOO
Deze villa staat in het Oosterbos van Heiloo, op 5 minuten van Alkmaar slechts 25 minuten rijden van steden zoals Haarlem en Amsterdam. het NS-station is maar 10 fietsminuten en het strand van Egmond aan zee bereikt u al in 10-15 autominuten, misschien met de fiets wel sneller! Heiloo zelf is centraal gelegen voor steden als Alkmaar-Haarlem en Amsterdam, kent een goed aansluiting op de A9 en is groen. Het heeft goede eetgelegenheden en is rijk aan sociaal leven. Sportverenigingen zijn er voor bijna iedere sport. Basisscholen op loopafstand, maar ook een middelbare school is in deze gemeente aanwezig. Heiloo is als woongemeente een echte aanrader.

DE VILLA
Het haardvuur aan, potten en pannen op het prachtige fornuis in de open keuken, urenlang tafelen bij de openhaard… dit huis vraagt om een gezin dat nieuwe herinneringen maakt. Ruimte is er genoeg. De living is 70 vierkante meter groot en heeft openslaande deuren naar de prachtige omliggende tuinen met verschillende terrassen. De villa telt zeven slaapkamers, twee badkamers en een waanzinnige kelder.

Leuk om te weten: architect Paul Breddels heeft dit huis ontworpen. Daarbij heeft hij veel details uit de jaren ’20 van de vorige eeuw in ere hersteld. Sinnige Bouw heeft van de tekeningen werkelijkheid gemaakt. En hoe. Vakkundige bouw, hoogwaardige materialen en de mooist denkbare afwerking. Met een zonnegascombi en zonnepanelen woont u ook nog eens duurzaam.

KOM BINNEN
Achter de grote voordeur van de villa schuilt een ruime hal met vide en prachtige verlichting. U loopt over de natuurstenen vloer van Anneke Dekkers en hangt uw jas op in de garderobe, met daarachter het toilet en de statige trappen. Vanuit de hal stapt u de royale woonkamer binnen, waar de vloer overgaat in rustiek eiken. De prachtige gashaard en grote schouw trekken uw aandacht. Aan uw rechterhand vindt u de waanzinnige open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur.

DE EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping heeft een indrukwekkend ruime overloop, vijf slaapkamers, twee badkamers en een praktische kast. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en inloopkast, de tweede badkamer ligt tussen de vier slaapkamers. De deur naar de was kokers doet menig hart sneller kloppen. Vaarwel rondslingerende sokken, hallo wasgoed dat eenvoudig in de bijkeuken belandt, in een afgesloten kast naast de wasmachine.

DE TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping, waar nog eens drie kamers zijn. Twee daarvan zijn als slaapkamer of naar eigen wens te gebruiken, in de derde vindt u de technische ruimte met de Cv-ketel, luchtbehandelingskast.

DE KELDER
Even terug naar beneden: deze villa heeft namelijk ook nog een noemenswaardig ruime kelder van ruim 60m2. Wilt u een eigen fitnessruimte, bioscoop, hobbyplaats of muziekstudio? Hier kan het.

DE TUIN
Met ruim 1200 vierkante meter eigen grond, overvalt u hier het echte bosgevoel. Vanuit de woonkamer loopt u het terras op, waarvan een deel is overkapt en voorzien van elektrische heathers. Voor de zwoele zomeravonden en genoeglijke wintermiddagen hoeft u weinig te doen, want de onder architectuur aangelegde tuin van Van Haneghem is onderhoudsvriendelijk. De royale garage met automatische deuren biedt alle ruimte voor fietsen, scooters en auto.

Kort samengevat: sommige dromen worden werkelijkheid. Met eigen ogen zien dat dit waar is? Maak dan een snel afspraak om deze bijzondere villa te bekijken.

Algemene informatie:
Perceeloppervlakte: 1215 m2
Inhoud: circa 1300 m3
Woonoppervlakte: 355 m2
14 kamers waarvan 7 slaapkamers en 2 badkamers;
Kelder van circa 60 m2 verdeeld in twee mooie ruimtes;
Atag zonnegascombi 2003, 1 zonnecollector voor water en 5 zonnecollectoren;
Alarminstallatie;
25 minuten van Amsterdam, 5 minuten van Alkmaar
10 minuten fietsen naar het treinstation
Het strand en de duinen op 10-15 minuten
Scholen en winkels in de directe omgeving
    Locatie

    Oosterboslaan 7, Heiloo, Nederland