Reiger 51
Reiger 51, Broek op Langedijk, Nederland

€595.000k.k. · Luxe woonhuis (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Altijd een eigen eiland willen bezitten? Nu kan het!

Wie droomt er niet van een eigen eiland van 1770 m, gelegen op het zuidwesten, midden in het Rijk der Duizend Eilanden met zijn vele boompartijen en volop water.

Het pand dat te koop is, ligt in Zuid-Scharwoude aan de Reiger op nummer 51.
Het betreft een vrijstaand woonhuis met een ruime living en serre, een open keuken en een garage met een oprit voor meer auto’s.

Er zijn drie slaapkamers, een badkamer. En een bergzolder.

De woning is bescheiden qua grootte, maar zeker geschikt voor een gezin van vier personen. Aangezien het een woning betreft die is uitgevoerd in houtskeletbouw, zijn er makkelijk aanpassingen te realiseren om het huis naar uw wensen te verbouwen.

Beschrijving van de woning.

Entree.
In de hal bevindt zich de meterkast, twee toiletten, en de trap naar de eerste verdieping.

Living.
De living heeft een heerlijke serre dat gesepareerd kan worden van het woondeel. Het kan dienen als kantoor, tv-kamer of bv. als studieruimte. Ook het realiseren van een slaapkamer behoort tot de mogelijkheid. De living is licht en zonnig door de vide en de dakramen in het woondeel.

De woonruimte staat in open contact met de keuken. Er wordt gekookt op gas, er is een vaatwasser en een koelkast

Eerste verdieping.
Hier liggen drie slaapkamers. Waarvan één nu in gebruik is als kleedkamer. Er is een badkamer met douche, bad, bidet en wastafel. Het toilet is beneden. Omdat er al een standleiding in de badkamer aanwezig is, is daar eenvoudig een toilet te realiseren.

De tuin.
De fraai aangelegde tuin is een lust voor het oog. Deze is met zorg aangelegd en goed onderhouden. Er staat een schuur met een leuk zitje waar het tuingereedschap wordt opgeslagen en in de tuin is ook een botenhuis aanwezig. De tuin is op het zuid/westen gelegen.

Kortom deze vrijstaande woning verdient uw aandacht. Wij ontvangen u graag om u te vertellen over alle mogelijkheden die dit mooie perceel in het fraaie Duizend Eilandenrijk te bieden heeft.

Algemene informatie:
Bouwjaar: 1986
Perceeloppervlakte: 1770 m2
Woonoppervlakte: 162 m2
Inhoud: 655 m3
1 garage
Tuin op Zuid/Westen
    Locatie

    Reiger 51, Broek op Langedijk, Nederland