Residence Astenberg 8&9, Neuastenberg-Winterberg, Sauerland

€550.000k.k. · Appartement (Te Koop)
Nieuw in de verkoop

Informatie

Aan de rand van Neuastenberg (op 740 meter hoogte) ligt dit kleinschalig en exclusief project bestaande uit twee geschakelde gebouwen met in totaal 14 appartementen. Een fantastische plek, vanuit uw appartement geniet u van prachtige vergezichten, loopt u zo het dorp in en in de winter skiet u van en naar uw appartement (ski-in ski-out). Het complex ligt aan de piste van het skigebied de “Postwiese” met alle liften op korte afstand. Dus optimaal recreëren op een toplocatie met alle voorzieningen direct bij de hand.

Het gebouw is deels in de zuidhelling gebouwd waardoor er een uniek uitzicht is. Dit zeer hoogwaardige en royal appartement is voorzien van een ruime woon en eetkamer, luxe inbouw keuken met kookeiland, 5 slaapkamers, 3 badkamers en een gaste toilet. Het appartement is geschikt voor 14 personen. 2 van de 3 badkamers zijn voorzien van een sunshower en elke badkamer heeft een luxe inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Aan de straatzijde heeft u twee eigen parkeerplaatsen en tevens beschikt dit appartement over twee prive bergingen in de kelder. Vanaf het royale balkon van ca. 20m2 heeft u een uniek uitzicht.

Bijzonderheden
Het appartement is duurzaam ontworpen en gebouwd dit komt o.a. terug in 3 dubbel glas, centrale verwarming met zonnepanelen en uitstekkende isolatie. Het appartement heeft nog tot 2020 bouwgarantie.

De huidige eigenaren verhuren momenteel het appartement bedrijfsmatig waardoor dat de prijs excl. btw is. De verhuur kan doorgezet worden waarbij de btw niet hoeft te worden afgerekend. Met de verhuur is een interessant rendement te behalen.
    Locatie