Rougemont Nes 6, Bergen

€1.149.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Prachtige, eigentijdse villa op loopafstand van centrum, duinen en bossen.

U hoeft niet verder te zoeken, Bergen heeft het! Een mooie woonomgeving met duinen en bossen, strand op fietsafstand en het gezelligste centrum van de omgeving.

Deze villa maakt uw wensenlijstje helemaal af. Schitterend gelegen in een park en aan een hofje, verbouwd met de beste materialen, energiezuinig door isolatie en zonnepanelen, en met een tuin, die door Van Haneghem hoveniers onder architectuur is aangelegd.

De Rougemont-Nes 6 in Bergen NH is een onder architectuur (Vincent Giling) volledig vernieuwbouwde villa. U ziet direct bij binnenkomst, dat hier met aandacht en liefde wordt gewoond, de gebruikte materialen van deze tijd zijn en de ruimte die het u biedt meer dan plezierig is. Beneden is er reeds een slaapkamer en badkamer en suite zodat u er lang kunt blijven wonen. De living is mede door het deels glazen dak een lust om in te verblijven. De keuken is er een waar u graag uitgebreid kookt en het geheel is in perfecte staat.

De Rougemont-Nes is op loopafstand van het centrum gelegen aan een hofje. Hier is rust en vrijheid om de auto goed te parkeren en de kinderen veilig buiten te laten spelen. Vanaf hier loopt u ook zo de polder in en geniet u van het weidse dat de natuur u te bieden heeft.

Kom binnen,

Direct bij binnenkomst ziet en voelt u dat hier met liefde en aandacht wordt gewoond en dat de villa met zorg is verbouwd. De beste materialen zijn hier gebruikt. Ruime entree, trapopgang naar eerste verdieping, toilet en een ruime garderobe, die is voorzien van mooie houten deuren (Tinello). Vanaf de entree ligt door de hele villa op de begane grond een gietvloer, voorzien van vloerverwarming. Let ook op de hoge deuren vanaf de entree welke de villa mede een luxe uitstraling geven. Vanuit de entree ziet u links de keuken en rechts de geweldige living. De living is toegankelijk door openslaande deuren welke in de hal zijn aangebracht. Alles om u heen ademt luxe en warmte uit. De ruime living is een weelde om te zijn, het deels glazen dak geeft een prachtige lichtinval. Met een op afstand bedienbare zonwering kunt u zelf bepalen hoeveel zonlicht u wenst. Vanuit de living heeft u contact met zowel de voor- als de achtertuin. U waant zich midden in de natuur, ondanks het feit dat het dorp om de hoek ligt. De living heeft openslaande deuren naar de achterzijde waar u tot in de avond van de zon kunt genieten. Ook is er een hoog rendement haard (Flam) aanwezig voor lange gezellige avonden. De kozijnen zijn allen van slank aluminium.

Keuken:
De keuken (Tinello) is natuurlijk van alle gemakken voorzien, kookeiland met water en 6 pits Boretti fornuis. Afzuiginstallatie, ingebouwde Amerikaanse koelkast met vriesgedeelte en ijsblokjesmachine. Quooker, en veel kastruimte voor de dagelijkse zaken welke u gebruikt in de keuken. De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft uitzicht op het hofje. Aan de keuken grenzend is een aparte bijkeuken. Uiteraard is zoals u mag verwachten het geheel perfect afgewerkt. De bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger heeft een werkblad en veel opbergruimte. Ook bevinden zich hier de CV- en vloerverwarmingsinstallatie en heeft het een deur naar buiten.

Slapen op de begane grond:
Deze villa heeft ook als voordeel, dat u kunt slapen op de begane grond. Er is niet alleen een slaapkamer, maar natuurlijk ook een badkamer, ingericht door Filiaal 4 met onder andere een prachtig vrijstaand bad. Het fraaie badmeubel is van Piet-Jan van den Kommer. Ook is er genoeg ruimte voor een inloopkast. De slaapkamer heeft een feeëriek uitzicht op de tuin, mooier wordt het wakker worden niet! De schitterende kozijnen maken het geheel af.

Eerste etage:
De villa heeft op de eerste etage nog 4 slaapkamers en een badkamer.

Uiteraard zijn ook deze kamers perfect afgewerkt en hebben zij allen een prachtig uitzicht op de voor- of achtertuin. De kamers zijn voorzien van fraaie aluminium kozijnen, met aan de voor- en zijkant van de villa elektrische zonwering. Drie van de 4 slaapkamers zijn ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. De 4e slaapkamer is wat kleiner. Deze zou ook goed als kledingkamer gebruikt kunnen worden. De ruime badkamer is voorzien van toilet, dubbele wastafel, bad en aparte douche gelegenheid.

Buitenleven:
Hier gaat genieten verder. De harmonie tussen binnen en buiten is hier op de juiste manier ingevuld. Met een tuin op het zuidwesten kunt u blijven genieten totdat de zon ondergaat. De tuin is als genoemd onder architectuur aangelegd door van Haneghem, en wordt ook door hen onderhouden. Zie bijgevoegde tekening bij de foto’s. Op meerdere plekken zijn er terrassen, en er is een fraaie buitenhaard, zodat u van vroeg in de ochtend tot de late uurtjes kunt blijven genieten. Ook is er, indien gewenst, genoeg ruimte voor de kinderen om ook hen te laten genieten in de tuin. Naast het buitenleven dat Bergen als dorp reeds biedt, is het hier goed toeven in de heerlijkheid van De Rougemont-Nes 6. De tuin zal u elk jaargetijde blijven verrassen, er zijn druiven, bessen, vijgen en pruimen, en vanaf de terrassen in de tuin zal het woord genieten een letterlijke betekenis krijgen. Dat beloven wij u.

Extra (zorg)woning in de tuin.

De villa heeft als extra, een tweede (mantelzorg)woning in de tuin. Deze woning wordt nu als zorgwoning gebruikt, is geschikt voor gehandicapten en is volledig ingericht en bewoond op dit moment. U kunt ook deze tweede (zorg)woning erbij kopen of indien dit u wenst, wordt de tweede (zorg)woning weggehaald. Daarmee wordt het tuinleven vergroot. Wij zullen u bij de rondleiding volledig informeren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot deze tweede (zorg) woning.
    Locatie