Rustenburgerdijk 20, Ursem

€569.000k.k. · Villa (Te Koop)

Informatie

Uniek wonen met vrij uitzicht over de velden en de polder.

Altijd al maximale vrijheid gewild met het mooiste uitzicht van de omgeving op open velden en de polder? Dan is dit uw kans.

Vrijstaand wonen op een perceel van 1210 m2 groot. Dit vrijstaande woonhuis is zo uniek gelegen dat het zich moeilijk laat vergelijken met andere huizen in de omgeving. Dit gaat namelijk niet alleen om de woning maar misschien wel meer over de locatie!

Aan de rand van het dorp met zicht op het dorp Ursem en overal waar u ook kijkt vrij uitzicht, maar ook een tuin met veel ruimte en mogelijkheden, fruitbomen, mooie bloemborders en zon te over.

Het vrijstaande woonhuis heeft een bijzondere indeling: boven wonen, beneden slaapkamers en de badkamer. Er zijn in totaal 4 slaapkamers aanwezig. Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u, dat blijven wij herhalen, een uitzicht waar iedereen jaloers op is, u wordt er direct verliefd op. U bent gewaarschuwd.

Indeling: Ruime oprit waar meerdere auto’s op kunnen worden geparkeerd. U kunt de buitentrap oplopen naar de voordeur, maar de meesten zullen via de berging/het atelier naar binnen gaan. Indien u van hieruit naar binnen loopt, gaat u via de hal met de trap naar boven waar u in de (woon)keuken zult binnenkomen.

De keuken is netjes, maar waarschijnlijk gaat u deze aanpassen naar eigen inzicht en smaak. Vanuit de keuken loopt u naar de woonkamer. De woonkamer met openhaard is prima van omvang; en vanuit de woonkamer heeft u weer een adembenemend uitzicht over de polder. Dit verveelt nooit!

Naast de woonkamer en de keuken is er op deze etage nog een kleine kamer aanwezig welke nu als kantoor/bibliotheek wordt gebruikt.

Vanuit de woonkamer komt u bij de hoofdentree, hier is de voordeur, het toilet, de meterkast en de trap naar beneden gesitueerd.

Boven de eerste verdieping vindt u een bevloerde bergzolder, welke bereikbaar is via een vlizotrap. Deze trap bevindt zich in de centrale hal.

Beneden etage:
Op de benedenetage (begane grond) zijn vier slaapkamers en een badkamer aanwezig.

2 slaapkamers zijn groot te noemen, waarvan 1 met schuifpui; de andere twee kamers zijn voldoende ruim. Ook zijn er in twee van de vier slaapkamers inbouwkasten aanwezig. In de tussenhal is ook nog kastruimte aanwezig. De badkamer is voorzien van douche, wc, wastafel en bad. De badkamer moet gemoderniseerd worden. U hebt zoals u al hebt kunnen lezen vanaf deze begane grond twee opgangen naar het woongedeelte op de eerste etage. Eén via de hoofdingang waar u via de hal in het woongedeelte uitkomt, de andere opgang loopt via een trap naar de keuken.

Buitenleven:
Buitenleven betekent hier, vrijheid, ruimte, vergezichten en buitenleven zoals we niet vaak meer tegenkomen in deze tijd! Wat een geweldig perceel is dit, ruim 1200 m2 en volledig omgeven door polder en weiland. Mooier kan het bijna niet denken wij dan. Ook voor ons is het fantastisch daar te mogen zijn en u te kunnen rondleiden. Houdt u van tuinen? Hier kunt u uw hart ophalen. Kinderen de ruimte geven, hier kan het. Barbecueën, spelen, van de zon genieten, buitenleven pur sang.

Tot slot:
Als u een afspraak met ons maakt zult u begrijpen waarom wij zo enthousiast zijn over deze locatie, het huis en de mogelijkheden.

Natuurlijk beseffen wij dat u mogelijk andere wensen heeft en meent dat het huis nieuwe aandacht verdient, maar u heeft dan ook een locatie en huis waar u met recht lang zult blijven wonen en waar mensen die langs fietsen of rijden van zullen zeggen: “ Wauw wat een prachtig huis en locatie!” Het heet dan ook niet voor niets Onvoltooid Tegenwoordige Tijd!

U bent van harte welkom.
    Locatie