Saturnusstraat 15, Oudorp

€510.000k.k. · Luxe woonhuis (Te Koop)

Informatie

Twee in één! Hoekwoning, kantoor, in het geliefde Oudorp.
Een geweldige hoekwoning met aangrenzend kantoor Saturnusstraat 15, 15A in Oudorp. Op fietsafstand van het centrum van Alkmaar gelegen.

De woning is ruim en heeft met het aangrenzende kantoor vele mogelijkheden. Ook eventueel als hobby ruimte is het kantoor een geweldige plek om te hebben naast het huis.
Kom binnen.

Entree, meterkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, deur naar de woonkamer en open keuken.
De woonkamer met open keuken is maar liefst circa 60 m2 groot. De woonkamer heeft een gezellige openhaard en een lichtkoepel aan de achterzijde waardoor het een heerlijk lichte ruimte is. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat en oven. Het geheel met de woonkamer is een ruimte waar u met veel plezier zult verblijven.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn op dit moment twee slaapkamers gelegen, de hoofdslaapkamer is ruim en heeft een inloopkast, deze ruimte zou u ook kunnen omzetten naar een derde slaapkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Naast de slaapkamers is er een badkamer aanwezig. De badkamer verdient aandacht en zult u waarschijnlijk aanpassen naar deze tijd.

Tweede verdieping:
Dit woonhuis heeft een vaste trap naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping is een grote slaapkamer met dakkapel aanwezig. Op deze verdieping is een aparte ruimte waar de CV ketel is gevestigd. De ketel (2007) wordt jaarlijks onderhouden.

Buitenleven:
Het woonhuis heeft naast een ruime voortuin een fijne achtertuin, deze is niet heel groot maar mede door de breedte (circa 12 meter) is er meer dan genoeg ruimte voor een gezellige lounge set en grote eettafel. De beschutte ligging geeft u veel privacy. Vanuit de bijkeuken kunt u de tuin bereiken maar ook via de woonkamer kunt u door de schuifpui naar de tuin. De tuin heeft ook een achterom.

Kantoor:
Direct aan het woonhuis is nu een geweldige ruimte welke als kantoor is ingericht. Dit is een echte meerwaarde voor zowel de locatie als ook om plannen te maken om het huis op de eerste verdieping door te breken naar het woonhuis en zo een zee aan ruimte te creëren. Het kantoor is bedrijfsklaar zo te betrekken en heeft een begane grond maar ook een verdieping welke direct te gebruiken is. Wilt u werken aan huis, een salon of fysiotherapie beginnen? Het kan hier direct. Uiteraard mag en kunt u ook uw eigen creativiteit hier op loslaten, voel u vrij!
Wij hebben een bouwkundig rapport voor u liggen van het kantoor waarin keurig staat wat de stand van zaken is. Wij melden dit natuurlijk aan u en zullen dit tijdens de bezichtiging met u doornemen.

Garage:
Naast het woonhuis en het kantoor is er ook nog een aparte garage van ruim 10 meter lang en bijna 3 meter breed. Ideaal voor uw auto of auto’s. Ook als hobbyruimte of om de fietsen te stallen een goed bezit.
Deze garage is niet in de koopprijs opgenomen. De garage is eventueel apart te koop.

Tot Slot:
In het mooie en gewilde dorp Oudorp, aan de rand van Alkmaar waar het centrum op fietsafstand is en u toch een dorpsgevoel heeft, is deze woning met kantoor een kans welke uw aandacht zeker verdiend.
Waar vindt u, wonen en werken, kantoor aan huis met heel veel ruimte in een gewild dorp waar de trein op fietsafstand is, Amsterdam met 30 auto minuten is te bereiken en alle voorzieningen, scholen en sportverenigingen in de directe omgeving liggen. Hier!
U bent van harte welkom.

    Locatie