Sperwer 38
Sperwer 38, Zuid-Scharwoude, Nederland

€639.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

U wilt niets hoeven doen, wonen aan het water met een tuin op het zuiden in het RIJK der DUIZEND EILANDEN?

Sperwer 38 in Zuid-Scharwoude; een vrijstaand woonhuis aan het water dat helemaal af is en dat u direct met z’n tweeën of met het gezin kunt betrekken.
De huidige bewoners hebben alles grondig aangepakt en er een uiterst vriendelijk en mooi woonhuis van gemaakt. Lichte kleuren en fantastisch afgewerkt.

Het vrijstaande woonhuis heeft een ruime en lichte woonkamer met openhaard (liftdeur). De grote ramen bieden een werkelijk prachtig uitzicht op de op het zuiden gelegen tuin. Het woonhuis heeft drie slaapkamers, een studeerkamer, een royale badkamer en een tweede verdieping die met een vaste trap toegankelijk is. De open keuken heeft alle moderne apparaten en is licht van kleur.

De vrijstaande woning ligt aan het begin van de straat en centraal in het Duizend Eilanden Rijk. Op het perceel is parkeerruimte voor drie tot vier auto’s.

Het Duizend Eilanden Rijk is een uniek woongebied binnen de gemeente Langedijk. Alle vrijstaande woningen zijn net als deze omringd door water en natuur. Het ligt slechts 10 minuten van het treinstation en 20 minuten van de stad Alkmaar. Ook Amsterdam is met goede verbindingen voor auto en trein niet meer dan 35-40 minuten van dit prachtige natuur-woongebied.

Indeling:
Entree, garderobe, toilet, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars met 1 hoofdschakelaar). Trapopgang naar eerste verdieping.

Woonkamer:
De woonkamer is een bijzonder plezierige ruimte, mede door de uitbouw, openhaard en de deuren naar de tuin. U hebt hier een prachtig uitzicht op de tuin en het water. De open keuken maakt het allemaal af. Deze is modern en alle apparaten zoals een stoomoven, quooker, magnetronoven en koffiemachine zijn aanwezig. Vanuit de keuken hebt u zicht op de straat. Aan de keuken grenst een ruime bijkeuken met toegang tot een zonnig terras op het westen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een studeerkamer en een royale badkamer aanwezig. De masterbedroom is ruim en heeft een inloopkast. De overige slaapkamers zijn goed van omvang en perfect afgewerkt. De ruime badkamer is zeer luxe. Dubbele wastafel met hardstenen blad, doucheruimte met regendouche, toilet, bidet en vrijstaand bad.

Tweede verdieping:
Een vaste trap zorgt ervoor dat de tweede verdieping ook goed toegankelijk is. Deze ruime verdieping is netjes afgewerkt en heeft een stahoogte. Drie daklichten zorgen voor een prettige, lichte ruimte. Deze verdieping is momenteel in gebruik als opberg- en logeerruimte. Met een dakkapel kunt u hier eventueel meer slaapkamers realiseren.

Buitenleven:
Ruime en beschutte tuin op het zuiden (voorzien van beregeningsinstallatie en verlichting), water rondom en plek voor een boot naast het huis. Sperwer 38 biedt u een buitenleven waar u blij van wordt.

Tot slot:
Deze vrijstaande woning met garage is in perfecte staat, is ruim maar niet te groot, is een familiehuis maar ook goed met z’n tweeën te bewonen. Ligt dicht bij dorp en stad en is van alle gemakken voorzien. U koopt een vrijstaand woonhuis waarvan wij zeker weten, hier gaat u GENIETEN!
U bent van harte welkom.
    Locatie

    Sperwer 38, Zuid-Scharwoude, Nederland