Sperwer 6, Zuid-Scharwoude

€659.000k.k. · Villa (Verkocht onder voorbehoud)
V.o.v.

Informatie

EIGEN EILAND AAN DOORGAAND VAARWATER MIDDEN IN HET RIJK DER DUIZEND EILANDEN

Aan een van de langste straten midden in het rijke natuur-woongebied Rijk der Duizend eilanden ligt deze prachtige volledig vrijstaande villa aan breed water op een eigen eiland.

Niet alleen de locatie maar ook hoe het is onderhouden en de mogelijkheden om uw wensen op deze plek een kans te geven is uw aandacht meer dan waard. Wij kennen het Rijk der Duizend Eilanden heel goed en ook deze villa gelegen op ruim 1500 m2 eigen eiland is er een die wij heel graag aan u voorstellen.

We beginnen met binnen.

Entree, hal, trapopgang, meterkast en toilet. Van daar loopt u naar de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken en openslaande deuren naar de geweldige tuin!

De woonkamer en keuken zijn ruim en bieden genoeg ruimte om zowel in de avond als overdag met plezier te verblijven. De woonkamer heeft een mooi en vrij uitzicht aan de voorzijde en ramen naar de zijkant, waar u op een eiland uitzicht heeft welke uit natuur bestaat. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar het terras. Vanuit hier hebt u werkelijk een geweldig uitzicht op een van de mooiste tuinen in het gebied. De keuken in hoekopstelling is netjes maar mogelijk gaat u deze aanpassen of vervangen. Het hoeft niet direct! Naast de keuken is de bijkeuken en vanuit de bijkeuken loopt u naar de garage. De bijkeuken heeft aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger, ook een extra koelkast of vriezer is hier te plaatsen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Naast deze slaapkamers en badkamer is er veel kastruimte op de verdieping en de slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft ingebouwde kasten en is bovendien ruim. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De twee overige slaapkamers zijn tuingericht. Een van deze twee is eigenlijk een dubbele slaapkamer omdat er een doorloop is boven de garage welke bruikbaar is voor vele toepassingen. Dus mogelijk, indien gewenst, hebt u hier de vierde slaapkamer op deze verdieping. De badkamer met douche, wastafel en toilet is ruim en heel netjes. De badkamer is volledig betegeld. De verdiepingsvloer is van hout.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken met de vlizotrap. Deze ruimte is geschikt en ruim genoeg voor de niet dagelijkse spullen die u wilt opslaan.

Buitenleven:
Dit is bij deze villa zo overweldigend. De tuin met meerdere terrassen grenst rondom aan het water en heeft aanlegsteigers voor boten en kano’s. En, de ondergaande ZON. Rondom water betekent dat u volledig privé bent in uw tuin. De tuin zelf is er een om met eigen ogen te bewonderen. Waar u kijkt, u ziet dat hier met aandacht en groene vingers een buitenleven is gecreëerd dat u zal bevallen. Loop met ons mee langs de borders en geniet hoe deze tuin is samengesteld. De natuur erom heen en de vogels die u welkom heten, maken dat u hier moeilijk uit zult weggaan. U kunt bovendien tot zonsondergang rustig blijven zitten omdat de tuin de avondzon lang in de tuin vasthoudt. Uw eigen aanlegsteiger, boot aan huis, varen en zwemmen het kan hiervandaan allemaal.

Wonen in het Rijk der Duizend Eilanden? Kom dan wonen op deze locatie, blijer kunnen wij u niet maken.

U bent van harte welkom.
    Locatie