Stern 18, Broek Op Langedijk

€749.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Vrijstaande Villa, op een prachtig gelegen zonnig eiland in het Rijk der Duizend Eilanden.

Wij bieden u graag deze vrijstaande villa aan met garage midden in de natuur met vaarwater om u heen.

Het Rijk der Duizend Eilanden is een uniek woon-natuurgebied waar u fantastisch woont en helemaal tot rust komt. Kinderen groeien hier nog op met buiten spelen, varen, boom klimmen en buiten zijn. En zijn, net als u, bofkonten om in deze omgeving te kunnen gaan wonen. Varen, zwemmen, relaxen op het nabij gelegen meer de Noorderplas is niet voor velen weggelegd maar mogelijk wel voor u.

De huidige bewoners kwamen (ook) niet uit deze omgeving en gaan na vele jaren met heel veel plezier hier te hebben gewoond, kleiner wonen. Met pijn aan het hart.

Daarom bieden wij u deze goed gebouwde en goed onderhouden villa aan. Met een tuin waar zowel bloemen als het bos aan het einde van de tuin, u een overweldigend gevoel van vrijheid, rust en genieten geven. Dan hebben wij het nog niet over de meerwaarde van het kunnen varen uit eigen tuin.

Kom binnen.

Entree, woonkamers en keuken:

Hal, deur naar garderobe, toilet, meterkast, deur naar intern te bereiken garage en trapopgang naar eerste etage.

De woonkamer, waar u direct uitzicht hebt op de geweldige tuin is ruim en licht. De woonkamer is een fijne ruimte om te verblijven waar de gashaard zorgt voor de gezelligheid. Vanuit de woonkamer gaat u naar de voorkamer. Dit woongedeelte, waar u eventueel een lees-, tv- of werkkamer van kunt maken, heeft veel ramen is licht en geeft een meerwaarde aan de begane grond indeling. De woonkamer is keurig afgewerkt en heeft een schuifpui naar de tuin. Vanuit de woonkamer loopt u naar de op dit moment afgesloten keuken. Hier is, indien gewenst, eenvoudig een open keuken te realiseren. De keuken is voorzien van de hedendaagse apparaten. Koelkast, vaatwasser, combi-oven, afzuiger, er wordt op gas gekookt. De woonkamer en de voorkamer zijn, dat gaat u merken bij een afspraak, uitermate plezierige ruimtes om te wonen en eventueel te werken indien u dat zou willen. Ruimte genoeg.

Eerste Etage:
Op de eerste etage zijn 4 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De slaapkamer aan de tuinzijde wordt momenteel als hoofdslaapkamer gebruikt en heeft een deur welke toegang geeft tot de badkamer. bovendien is er een inbouwkast. De slaapkamer is prachtig gelegen met direct zicht op water en tuin. De overige slaapkamers zijn goed van grote en licht. Vanuit elke slaapkamer heeft u zicht op de omliggende natuur en het water welke steeds terugkomt op dit eiland. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel, toilet en bad. Uiteraard mag u dit naar eigen wens wijzigen, hoewel alles in orde is en prima functioneert.

Tweede etage:
Dit is een bergruimte, u bereikt deze met een vlizo trap. Op de tweede etage is meer dan genoeg bergruimte voor het opslaan van de niet dagelijkse zaken.

Buitenleven:
Hier schrijven wij BUITENLEVEN met hoofdletters. Waarom? Het Rijk der Duizend Eilanden is buitenleven zoals het bedoeld wordt. Ruimte, vrijheid, water, natuur en een tuin waar aandacht altijd de boventoon heeft gevoerd. De zon is bovendien de gehele dag aanwezig, ook schaduwrijke plekjes genoeg in deze tuin. Wilt u uw kinderen toch in het achtergelegen gedeelte een hut laten bouwen, het kan. Buitenleven, is ook varen uit eigen tuin, naar het verderop gelegen meer waar gezinnen en kinderen elkaar ontmoeten, waar in de ondergaande zon de koffie op de boot wordt genuttigd en waar u ontspannen en zeker tevreden denkt, beter wordt het niet!

Tot Slot:
Wij bieden u graag deze villa met rondom tuin en water aan. Goed en traditioneel gebouwd. Betonnen verdiepingsvloeren, goed onderhouden. Wij weten het zeker, hier wonen en ontspannen, varen en genieten, hand in hand gaan met een uitstekende villa.

Mogen wij u uitnodigen? U bent van harte welkom.
    Locatie