Vink 6
Vink 6, Zuid-Scharwoude, Nederland

€895.000k.k. · Villa (Te Koop)

Informatie

Fantastisch onderhouden Villa in het Rijk der Duizend Eilanden.

U wilt niets hoeven doen en een villa, welke helemaal af is, betrekken?
Zoek niet verder, aan de Vink 6 te Zuid Scharwoude is deze villa aan het water voor u beschikbaar gekomen.
Water, varen, zon, rust en toch dichtbij het dorp, voorzieningen en sportverenigingen.

Het treinstation op slechts 10 minuten, de “kaasstad” Alkmaar op 15 minuten en Amsterdam op maar 35 autominuten rijden.
Vink 6 te Zuid Scharwoude, midden in het prachtige natuur en het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden gelegen is een villa die uw aandacht meer dan waard is.
Tot in de puntjes verzorgd, een ligging , met zeer veel privacy, waar u tot rust kunt komen na een mogelijk drukke dag. Hoogwaardige gebruikte materialen, zeer solide bouw en uitgerust met zonnepanelen dus energie zuinig (electrische gebruik = gelijk aan opgewekte stroom). Ruimte voor meerdere voertuigen op eigen terrein en aan drie kanten omringd door water.
De villa heeft in totaal 4 slaapkamers, twee luxe badkamers en een werkruimte/vide op de eerste verdieping. Van deze werkruimte/vide is op eenvoudige wijze nog een 5de slaapkamer te realiseren. Een open keuken, bijkeuken in dezelfde stijl, wijnkelder en dubbele inpandige garage. Met circa 246m2 woonoppervlak is deze villa een zeer ruime woning met veel lichtinval door de aanwezigheid van grote ramen.

Indeling:
Entree, meterkast, toilet met urinoir, garderobe en alarmsysteem, deur naar de living.

Living:
De living is ruim, licht en heeft een open contact met de eerste verdieping. Vanuit de living heeft u een mooi zicht op het water. De living is echt een plek waar u gevangen wordt door de natuur en het water. De living heeft een openhaard en twee deuren welke verbinden met de verschillende terrassen. Vanuit de living heeft u contact met de open keuken. De keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. Er wordt elektrisch gekookt. Ook vanuit de keuken heeft u contact met het water. U loopt eenvoudig het achtergelegen terras op. Zowel in de living alswel in de gehele tuin heeft u optimale privacy.
Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Vaak wordt aan ons gevraagd naar een villa waar slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig is. Deze villa heeft het! De slaapkamer met ingebouwde kastenwand is modern afgewerkt. De badkamer is perfect en licht afgewerkt.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping boven de woonkamer zijn twee slaapkamers en een badkamer gelegen. De kamers zijn ook hier mooi afgewerkt en de badkamer is luxe. Hier bevindt zich ook de open werkkamer/vide welke eventueel, op eenvoudige wijze, in een slaapkamer kan worden veranderd. De vierde slaapkamer is gelegen boven de garage en lijkt qua omvang meer op een eigen woongedeelte.

Bijkeuken/wijn kelder:
Vanuit de keuken loopt u naar de bijkeuken welke prachtig is afgewerkt en hier bevindt zich onder andere de wasmachine en de wasdroger. Ook is er een aanrechtblad met spoelbak in de stijl van de keuken aangebracht. Vanuit de bijkeuken gaan er deuren naar de kelder, garage, apart woongedeelte boven garage en naar buiten (aparte ingang voor het huis). De kelder is droog, ruim en goed geschikt voor het houden van een mooie wijnvoorraad.
Vierde slaapkamer.

De vierde slaapkamer is gelegen, zoals vermeld, boven de garage. Deze slaap/woonkamer/bureau is echt zeer ruim en kan eventueel dienen als eigen ruimte in de villa (met aparte opgang). Oudere kinderen kunnen hier ook hun eigen domein creëren. Eventueel gescheiden inwonen van een persoon zou hier ook goed mogelijk kunnen zijn.

Garage:
De villa heeft een ruime dubbele inpandige garage met een elektrische toegangsdeur. Indien u deze niet wenst te gebruiken als garage, zou deze samen met de bovengelegen slaapkamer prima te gebruiken zijn als een appartement met eigen ingang.

Buitenleven:
Privacy, ruimte, zon, water, varen, genieten. Zo ziet het buitenleven er op de Vink 6 uit. Werkelijk, op deze locatie komt u helemaal tot rust, blijft u genieten van wat de natuur u aanbiedt en de zon is uw vriend.
Meerdere terrassen zorgen ervoor dat u kunt kiezen waar uw wilt genieten. Vanuit de keuken loopt u naar het terras voor het ontbijt of de lunch. Vanuit de Living gaat u heerlijk loungen in de royale achtertuin. De ligging van de villa zorgt er voor dat u de gehele dag van de zon wilt genieten maar ook in de schaduw plaats kunt nemen als u daarvoor kiest. Uiteraard ligt uw boot aan de steiger bij de villa. Vink 6 buitenleven zoals het bedoeld is!

Tot slot:
Zoekt u een villa van zeer hoge kwaliteit, welke perfect is afgewerkt op een prachtige locatie aan het water en dichtbij Alkmaar en Amsterdam? Dan kunnen wij u deze villa van harte aanbevelen.
    Locatie

    Vink 6, Zuid-Scharwoude, Nederland