Walingsdijk 29, Ursem

€549.000k.k. · Luxe woonhuis (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Buiten wonen en toch een dorpsgevoel?

Walingsdijk 29 Ursem geeft dit gevoel, landelijk wonen en toch dicht bij het dorp gelegen aan de Westfriesche Omringdijk met een prachtig uitzicht over de Mijse polder!

Mooi en goed onderhouden vrijstaande woning met garage en prachtige achterliggende tuin aan het water. Wij zeggen niets te veel als wij u vertellen hoe mooi het hier wonen is.

Ursem is centraal gelegen tussen Alkmaar en Hoorn en heeft nog dat dorpse karakter welke veel dorpen helaas verliezen. Dit woonhuis is altijd met liefde bewoont en dat zie je, aandacht, goed onderhouden en de tuin is een plaatje.

Bent u op zoek naar of wilt u wonen in een huis met karakter dan is Walingsdijk 29 zeker uw aandacht waard.

Kom binnen.

Entree:
Hal, toilet, meterkast en opgang naar eerste verdieping.

Woonkamer met open keuken en bar waar plaats is voor 4 krukken. De kamer is zeer royaal en licht van voor naar achter. Het balkenplafond is origineel en past heel goed bij dit huis. U ziet direct hoe de constructie is opgebouwd destijds, bouwjaar circa 1938. Zowel voor maar zeker achter bij de keuken heeft u een mooi uitzicht op de tuin. De keuken biedt genoeg ruimte en is van alle moderne apparaten voorzien. Vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en oven. De keuken heeft veel werkruimte en kasten. Het geheel woonkamer en keuken is een geweldige ruimte die een gezin zeker zal waarderen en waar genoeg ruimte is voor iedereen.

Vanuit de keuken loopt u naar de bijkeuken waar de wasmachine en wasdroger aansluitingen zijn aangebracht. Ook is er ruimte om bijvoorbeeld een extra koelkast te plaatsen. In de bijkeuken is een deur welke toegang geeft tot de achtertuin. Ook loopt u vanuit de bijkeuken naar de garage.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De slaapkamers zijn allemaal ruim en nadat u een eigen kleur hebt aangebracht volgens ons klaar voor gebruik. twee slaapkamers hebben bovendien een eigen wastafel. Eventueel, als er behoefte zou zijn naar meer ruimte kunnen er dakkapellen worden aangebracht. De badkamer is netjes en heeft een bad, douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Te bereiken met een vlizotrap, dit is een bergruimte waar heel veel ruimte aanwezig is. Ook hier zeggen wij ruimte meer dan voldoende en eventueel zelfs met dakkapel uit te breiden naar een extra slaapkamer.

Buitenleven:
Het buitenleven is hier een echte weldaad voor ontspanning. De tuin is prachtig aangelegd met zorg onderhouden en de kapschuur(nieuw) is een plek waardoor u lang buiten blijft en geniet van de natuur zoals het hoort, vogels bloemen, water. Alles is hier gericht op lang buiten kunnen zijn. De kapschuur heeft een veranda waar u bij mooi weer ook buiten in de schaduw kunt zitten, lange avonden, glas wijn en ontspannen maar. Buitenleven optima forma.

Bekijk vooral de foto’s van het geheel en bel ons want wij weten het zeker dit is een locatie waar u zeker gelukkig en blij van wordt.

U bent van harte welkom.
    Locatie