Waterral 7
Waterral 7, Broek op Langedijk, Nederland

€899.000k.k. · Villa (Te Koop)

Informatie

Wonen in een onder architectuur gebouwde villa in het Rijk der Duizend Eilanden?

Dit is uw kans.

Werkelijk alles klopt aan deze onder architectuur gebouwde royale villa. De kwaliteit van de materialen, de indeling, de ligging, de prachtig aangelegde zonnige tuin en het water aan drie kanten van dit woonhuis.
Het vooraanzicht aan de westzijde doet niet vermoeden hoeveel woonruimte deze woning heeft.

Indeling:
Entree, met garderobe, meterkast, deur naar intern te bereiken garage en toilet. De living is heel royaal met een vloeroppervlakte van 105 m2 en een hoogte van 2.85 meter. Vanuit de living met openhaard en natuurstenenvloer heeft u via meerdere openslaande deuren rechtstreeks toegang tot diverse terrassen en de prachtig aangelegde tuin.
Direct aan het woongedeelte is de keuken gesitueerd, de moderne keuken is uiteraard voorzien van diverse inbouw apparatuur.
Achter de keuken is de ruime bijkeuken met wasmachine/ wasdroger aansluiting hier is ook de deur naar de aanwezige kelder en heeft u ook toegang tot de tuin.
De garage is heel ruim en geschikt voor twee auto’s. Vanuit de garage kunt u de villa inpandig betreden. De garagedeur is elektrisch en ook vanuit de auto bedienbaar.

Eerste verdieping:
Vanuit de royale hal met vide, gaat u naar de eerste verdieping.
De eerste verdieping heeft een ruime overloop met inbouwkasten. Twee badkamers en 4 slaapkamers waarvan drie met balkon.
De Masterbedroom heeft een badkamer en-suite en een walk-in-closet. Vanaf het balkon met openslaande deuren heeft u een prachtig uitzicht op uw eigen schiereiland.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder. Deze grote ruimte is over de gehele eerste verdieping, mocht u nog meer ruimte willen benutten dan heeft deze verdieping alle mogelijkheden
Buiten.

De villa heeft een prachtig aangelegde tuin met meerdere terrassen. U kunt hier werkelijk de gehele dag van het buitenleven genieten. Zelfs een openhaard op het terras die op het zuiden ligt is aanwezig. Er is een tuinhuis en een veranda grenzend aan het botenhuis. De prachtige fruitbomen, bloemen en planten in de tuin zijn een lust voor het oog.

Het botenhuis met bootlift ,waar de huidige eigenaar de boot (eventueel) graag achterlaat voor de ongetwijfeld vele vaarmomenten, mag niet ontbreken in het prachtige Duizend Eilanden Rijk. U vaart via de sluis naar Alkmaar bijvoorbeeld. Allemaal vanuit uw eigen tuin!
Wij kennen het Rijk der Duizend Eilanden heel erg goed, weten waar de betere villa’s zich bevinden. Wij van Rietgans. Makelaars in exclusief wonen zijn dan ook overtuigd dat deze villa een van de betere villa’s is binnen dit mooie woon/natuurgebied. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze prachtige villa te komen bezichtigen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Algemeen:
Bouwjaar 1991
Perceel oppervlakte 1450 m2
Inhoud circa 947 m3
Onderhoud uitstekend
Woonoppervlakte circa 249 m2
Kelder
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Garage 2 Auto s
    Locatie

    Waterral 7, Broek op Langedijk, Nederland