Winterkoning 1
Winterkoning 1, Zuid-Scharwoude, Nederland

€695.000k.k. · Villa (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Vrijstaande uiterst verzorgde villa in het Rijk der Duizend Eilanden.

In het prachtige natuur- en waterrijk gebied, het Rijk der Duizend Eilanden, ligt aan de rustige en geliefde Winterkoning deze goed onderhouden en aan het water gelegen villa.

Het Rijk der Duizend Eilanden is ontsloten op het kanaal Alkmaar-Kolhorn via een prachtige authentieke sluis.

De villa is zeer goed onderhouden door de bewoners die hier met veel liefde en plezier hebben gewoond.Zij hebben deze villa zelf gebouwd. De tuin is op het zuiden gelegen.Aan de zijkant is nog een terras van waar u kunt genieten van de ondergaande zon. De villa is modern ingericht, heeft een garage en voldoende ruimte om op eigen terrein meerdere auto’s te kunnen parkeren. Met drie slaapkamers, ruime living, open keuken, bijkeuken, badkamer en garage op een perceel van 920 m2 rondom heeft u alle ruimte.

Entree:
De villa heeft een ruime hal, meterkast, toilet, garderobe, trap met vide naar eerste etage en toegang tot de bijkeuken.

Living:
De living is ruim, licht en modern. Middels de schuifpui bereikt u het terras op het zuiden. De half open keuken is modern en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Vaatwasser, inductie kookplaat, magnetron, afzuigkap en heel veel kastruimte. De vloer is van PVC Betonlook. De wanden en het plafond zijn prachtig afgewerkt.

Bijkeuken:
In de ruime bijkeuken staan onder andere de wasmachine/wasdroger en via deze ruimte heeft u ook toegang tot de garage.

Eerste Verdieping:
De villa heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime inloopkast. twee slaapkamers zijn groot. De badkamer is voorzien van een bad, dubbele wastafel, douche en toilet. De gehele eerste etage is goed afgewerkt. Door het hele huis is een centraal stofzuigersysteem aanwezig met 3 aansluitingen.

Zolder:
De zolder is te bereiken middels een vlizotrap. U kunt hier goed staan en er is aan beide kanten veel ruimte.

Garage:
Deze villa heeft een ruime garage van 4,50 meter breed en ruim 5,4 meter lang met elektrische deur. De garage is goed afgewerkt en geïsoleerd. Hier is de cv ketel, waterontharder en een aansluiting van het centraal stofzuigersysteem aanwezig.

U kunt hier met wat kleine aanpassingen een slaapkamer en een badkamer van maken.

Buitenleven:
Wij hebben het u al aangegeven aan het begin van de presentatie. De villa is gelegen in het Rijk der Duizend Eilanden, dat betekend wonen in een uniek waterrijk natuurgebied die garant staat voor zon, water, varen, schaatsen en meer. Ook in eigen tuin welke rondom is gelegen is het genieten. Meerdere terrassen zijn er voor u om zowel in de zon als in de schaduw te kunnen zitten en te genieten van het buitenleven. Natuurlijk is er een sproei installatie en voldoende electrapunten aanwezig. De tuin ligt op het zuiden aan het vaarwater. Buitenleven is hier genieten van vroeg in de morgen tot laat in de avond.

Wilt u ook wonen aan het water en genieten van ruimte en toch op maar 15 minuten afstand van Alkmaar en 10 minuten van het treinstation in Heerhugowaard, Amsterdam op slechts 35 minuten bereikbaar?

U bent van harte welkom om met ons een afspraak te maken.
    Locatie

    Winterkoning 1, Zuid-Scharwoude, Nederland