Zuidgouw 45, Ursem

€529.000k.k. · Luxe woonhuis (Verkocht)
Verkocht

Informatie

Vrijstaand woonhuis perfect onderhouden met apart bijgebouw voor meerdere doeleinde geschikt!

Wilde u altijd al vrijstaand wonen en de mogelijkheid hebben om kantoor of praktijk aan huis te hebben? Natuurlijk kunt het bijgebouw (circa 40 m2) ook gebruiken om kinderen in te laten spelen, slapen of ouder(s)?

Wij bieden u met veel genoegen deze goed onderhouden vrijstaande woning midden in het dorp aan. De achtertuin heeft veel privacy en op de zonzijde gelegen.

De tuin en het huis zijn heel goed onderhouden, natuurlijk heeft u eigen voorkeur en wensen. Dat maakt de locatie en het huis misschien nog interessanter voor u.

Het later bijgeplaatste aparte gebouw is voor meerdere doeleinde geschikt, clubhuis voor de kinderen waar zij kunnen gamen, slapen, of als aparte TV ruimte waar u ongestoord alle voetbalwedstrijden kunt kijken. Ook kunt u het als praktijk, kantoor of slaapruimte gebruiken los van het woonhuis.

Indeling:
Entree, hal met trapopgang, vide en moderne toilet ruimte.

Vanuit de hal komt u in de L vormige woonkamer. De woonkamer met openhaard en schuifpui naar de geweldige tuin is ruim en staat in verbinding met de moderne open keuken. De keuken is natuurlijk voorzien van alle gemakken en apparaten wat u in deze tijd mag verwachten. Vanuit de keuken loopt u naar de bijkeuken die een aparte deur naar de tuin heeft. Ook loopt u via de bijkeuken de intern bereikbare garage in. De garage is geïsoleerd en wordt nu ook als garage gebruikt.

Eerste Verdieping:
De eerste verdieping heeft een overloop met vide en een dakraam. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een vaste schuifkast-wand heeft en een balkon.

De overige twee slaapkamers zijn prima van grootte. De badkamer is modern en heeft een wastafelmeubel, toilet en douche.

De eerste verdieping heeft een betonnen vloer.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap bereikt u de tweede verdieping, deze is momenteel in gebruik als opbergzolder. De tweede verdieping is geïsoleerd.

Extra vrijstaand tuinhuis welke is onderheid en een betonnen verdiepingsvloer heeft, betonnen wanden en dak met pannen gedekt. Het tuinhuis is eenvoudig voor meerdere doeleinde geschikt. Eigen salon, praktijk aan huis, administratiekantoor om maar wat voorbeelden te noemen. Doordat het vrij staat en een eigen ingang heeft is het goed gescheiden te houden van het woonhuis.

Natuurlijk kunt er ook kinderen een plezier mee doen! Eigen game ruimte, Tv kijken, maar ook slapen en op eigen benen staan is mogelijk. Het stenen tuinhuis is circa 40 m2 groot.

Buitenleven:
Hier schrijf je buitenleven met een Hoofdletter! Prachtig aangelegde en met veel zorg bijgehouden tuin omringt dit vrijstaande huis. In de tuin is een blokhut geplaatst waar alle overige tuinspullen kunnen worden opgeborgen. De tuin heeft nu een waterpartij met vissen en een regeninstallatie. Uiteraard kunt u volop van de zon genieten en heeft u veel privacy in de tuin. kortom genieten van het buitenleven is hier heel “normaal”

Wilt u midden in het dorp Ursem vrij wonen en veel ruimte om u heen, dan is deze woning uw aandacht meer dan waard.

Wij heten u van harte welkom!
    Locatie