HOOGWAARDIG AFGEWERKTE VILLA MET ZWEMBAD, 87 ZONNEPANELEN EN ENERGIELABEL A+! OOK APART KANGAROO WONEN EN APART WERKEN AAN HUIS! OP EEN PERCEEL VAN RUIM 3400 M2

Werkelijk uniek! Wonen, werken, kantoor of kantoren aan huis en ook nog een zwembad in de tuin! Ook uw kinderen kunnen volledig zelfstandig wonen!

De Villa:

De enorme villa is in topstaat, hoogwaardig afgewerkt en enorm ruim. Toch ook familiesfeer en voor alle gezinsleden meer dan genoeg privacy. De villa heeft een kantoor in huis, eigen bar, kan ook de chillroom room zijn van de kinderen of gezellig een extra tv-kamer voor de Formule1. Aan u de keuze! De villa is met 5 slaapkamers, ruime woonkamer, openkeuken en openhaard, een villa die zo is te betrekken, werkelijk alles is van hoge kwaliteit en top afgewerkt. We vertellen u heel graag meer tijdens de rondleiding, we weten zeker dat u net als wij verbaasd zult zijn van de kwaliteit en hoogwaardige afwerking van de villa.

BIJGEBOUW/BIJHUIS

En niet zomaar een bijhuis! U kunt er met meerdere wonen, het is geheel woon klaar en net als de villa is het van zeer goede kwaliteit. Nu zijn er naast de woonkamer, open keuken ook slaapkamers en een badkamer aanwezig. Naast wonen kan er ook gewerkt worden of extra kamers worden gerealiseerd. Dit BIJHUIS is een absolute meerwaarde.

Garage:

En niet een simpele garage! Eentje waar meerder auto s kunnen staan en waar ook nog aan gesleuteld kan worden als dat een hobby is! Ruimte genoeg. De garage meet 7 meter breed en maar liefst 10 meter lang!  Een goed gebouwde garage en geschikt voor meerdere hobby’s. Ook is er een technische ruimte voor het buiten zwembad in de garage aanwezig.

Zwembad:

Een villa met zoveel ruimte en dan ook nog uw eigen zwembad! Het zwembad is uiteraard afgedekt als u geen zin hebt om een rondje te zwemmen. Het zwembad wordt volledig automatisch schoongehouden en op temperatuur gehouden. Wat een weelde!

Perceel/Locatie:

Een perceel van ruim 3400 m2 op korte afstand gelegen van het centrum van Heerhugowaard is uniek. Op fietsafstand van winkels, (sport) verenigingen, scholen en het treinstation van Heerhugowaard. Uw kinderen kunnen zodra ze fietsen “gewoon” zelfstandig van en naar school komen. Ook de boodschappen kunnen op de fiets worden gehaald. Kortom ruimte, en ook centraal. Mooier kan het haast niet!

Buitenleven:

Dat deze villa met een zwembad, hobbyruimte en bijwonen een geweldig buitenleven kent is wel duidelijk lijkt ons. De Foto s geven u een goede indruk van de ligging en de privacy. Een eigen oprit, ruimte voor meerdere auto s een elektrisch afsluitbaar hek. Een buitenleven, dicht bij alle genoemde voorzieningen is niet vaak voorhanden!

TOT SLOT:

In topstaat verkerende villa. Kangaroo wonen. Hobby uitoefenen. Kinderen een uniek buitenleven meegeven en een zwembad.  Bovenstaande doet zich niet vaak voor. Laat deze kans niet voorbijgaan!   

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.