BRIGITTE & RON VERSCHOOR ZIJN RIETGANS. MAKELAARS IN EXCLUSIEF WONEN.


Rietgans. Makelaars in exclusief wonen is gespecialiseerd in villa’s, betere woonhuizen en luxe appartementen in de omgeving Langedijk, Alkmaar, Bergen, Schoorl en Heiloo. Met onze jarenlange ervaring zijn wij absolute experts in de wereld van exclusief onroerend goed. Voor zowel verkoper als koper streven wij het allerhoogste na.

Daarbij kunt u op financieel vlak rekenen op specifieke kennis: zowel op het gebied van hypotheken als fiscale adviezen is specialisme voorhanden.

Gezicht van de zaak

Ron Verschoor
Ron Verschoor richtte in het verleden onder andere De Hypotheekwinkel, De Verzekeringswinkel en Hal Makelaardij op en bouwde deze bedrijven in 17 jaar uit tot bedrijven van formaat in Noord- Holland. Ron verkocht deze bedrijven in 2007 en deed daarna als algemeen directeur van De Taxatheek ruime ervaring op het gebied van taxaties op.

Brigitte Verschoor
Brigitte Verschoor ontwikkelde bijzondere kwaliteiten op het gebied van styling, inrichting, locatiekeuze en klantomgang. Zij is nauw betrokken bij de selectie van villa’s, woonhuizen en appartementen in onze portefeuille. Als verkoopstylist zorgt zij voor een optimale presentatie van uw woning, die daardoor een onuitwisbare indruk maakt bij (potentiële) kopers. De verkoopkansen van uw woning worden met haar stylingadvies aanzienlijk vergroot.

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan intensief contact met kopers en verkopers. Wij steken er dan ook graag veel tijd in. Daarom kiezen wij voor een select aantal objecten in onze portefeuille. Kennismaken met potentiële kopers doen wij graag aan de voorkant: vóór een eventuele bezichtiging gaan wij met hen om tafel om wensen en ideeën te inventariseren. Zo kunnen wij u als aankoper gericht en persoonlijk begeleiden en bent u er als verkopende partij van verzekerd dat u enkel serieus geïnteresseerde kandidaten in uw woning toelaat. Klant en pand moeten voor iedereen aan de wensen voldoen.

Welkom!

Geïnteresseerd in een van de exclusieve panden bij Rietgans.? Of wilt u uw luxe villa, luxe woonhuis of luxe appartement verkopen en het de aandacht geven die bij uw pand past? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken via 0226-745090 of ons contactformulier voor een kennismaking en een goede kop koffie.

Met vriendelijke groet,

Brigitte & Ron Verschoor Rietgans. Makelaars in exclusief wonen