LEVENBESTENIDIGE VRIJSTAANDE VILLA MET RIETENKAP AAN DOORGAAND VAARWATER!

Deze geweldige en in topstaat verkerende vrijstaande schuurwoning, is helemaal van nu! Uiteraard energielabel A. Slapen en badkamer ook op de begane grond. Duurzaam, energiezuinig, volledig geïsoleerd en een rietenkap. Dat het ook een royale en zonnige tuin heeft met aan de achterzijde breed doorgaand vaarwater is nog een plus. Ook uw directe woonomgeving is fraai. Ruim, allen vrijstaand en dichtbij winkels, scholen en (sport) verenigingen.

Eigen oprij pad om uw (elektrische) auto op te laden en te parkeren. Vrij uitzicht aan de voorzijde.

Entree,

Direct bij binnenkomst gaat u merken, deze onder architectuur gebouwde vrijstaande schuurwoning is bijzonder. Mooie materialen, duurzame kunststof kozijnen rondom, weinig onderhoud.   Links als u binnenkomt is het toilet, de bijkeuken voor uw wasmachine, wasdroger, extra vriezer en meer. De bijkeuken heeft een eigen ingang. De villa heeft een open moderne keuken aan de voorzijde met uiteraard alle hedendaagse apparatuur. Het ontbreekt u aan niets. In de open keuken is een kookeiland, is er voldoende ruimte voor een eettafel en is er veel licht door de grote ramen. De keuken staat in verbinding met de living. De living, gericht naar de achterzijde van de villa is licht, heeft een prachtige vide en schuifpui naar de tuin. Uiteraard is de gehele begane grond vloer verwarmd. De schuurwoning is volledig toekomst bestendig.  Het heeft op de begane grond een royale slaapkamer en een luxe badkamer. De badkamer heeft een ruime instapdouche, een dubbele wastafel en is uiteraard vloer verwarmd.  De schuurwoning is hoogwaardig afgewerkt en instap klaar.

Eerste verdieping:

Met een werkelijk prachtige trap bereikt u de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers en een luxe badkamer aanwezig. De tweede badkamer is voorzien van een bad, wastafel, toilet en inloopdouche. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt. De eerste verdieping is een lust voor het oog mede vanwege de lichtinval door de dakramen en zeker door de aanwezige vide waardoor u in contact staat met de living. Koffers mee en slapen! Ook deze verdieping heeft vloerverwarming.

Buitenleven:

En wat voor een buitenleven! Ruime en zonnige tuin, overkapping voor als u even in de schaduw wilt zitten. Grote vlonder waar u ‘s avonds heerlijk kunt zitten en genieten van de zon. Doorgaand vaarwater! Uw eigen boot aan de steiger, dat is puur genieten. U kunt vanuit eigen tuin alle richtingen opvaren! Naar Alkmaar? Naar Amsterdam of toch naar Kolhorn! Het kan allemaal vanuit eigen tuin. Naast het varen is de tuin ruim genoeg om kinderen, familie of vrienden te ontvangen. De zon schijnt tot in de avond in de tuin. Heerlijk toch! Buitenleven heeft hier meerdere geluksmomenten! Varen, barbecueën, ruime tafel in het gras en genieten is gegarandeerd.

Tot Slot:

De schuurwoning, welke toekomst bestendig is, staat op erfpacht. Heeft u vragen hierover bel of mail ons gerust. We leggen u de voordelen graag uit. Ook is de schuurwoning onder architectuur gebouwd en hoogwaardig afgewerkt. Alkmaar is slechts 15 minuten verder en ook Amsterdam is slechts 40 autominuten verwijdert. Het treinstation van Heerhugowaard is met 10 minuten bereikbaar en ook fietsend bent u er in 15 minuten. De schuurwoning is instap klaar en ligt heel centraal voor alle voorzieningen. Energielabel A. Weinig onderhoud, energiezuinig en toekomst bestendig.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

Kenmerken

·       Vrijstaande schuurwoning met rieten dak aan doorgaand vaarwater

·       Onder architectuur aangelegd

·       Bouwjaar: juni 2019

·       Perceeloppervlakte: 630 m²

·      Woonoppervlakte: circa 155 m²

·       Externe bergruimte: circa 6 m².

·       Inhoud: circa 625 m³

·       Woonkamer met openkeuken en vide, slaapkamer en badkamer op de begane grond en bijkeuken.    

·       Vloerverwarming door de gehele woning.

·       Drie volwaardige slaapkamers.

·       Twee badkamers

·       Heerlijke diepe tuin grenzend aan doorgaand vaarwater

·       Prachtige overkapping

·       Parkeerplek op eigen terrein

·       Stadsverwarming

·       Grond op erfpacht 4381,00 euro per jaar.

 

 

 


Bekijk pand op Google Maps.