WEGDROOM LOCATIE! VRIJSTAANDE VILLA MET B&B EN BIJHUIS IN TOPSTAAT!

Wij waarschuwen u alvast! Het uitzicht kan u bedwelmen, en zorgen dat u wegdroomt en denkt bestaat dit echt? Ja dit bestaat! Staat in Schoorl en heeft een oneindig uitzicht op de Schoorlse duinen. Dat het dan ook op een riante kavel staat van ruim 1600m2 en een B&B heeft, welke ook voor uw eigen kinderen als zelfstandig wonen is geschikt, is een geweldig extra natuurlijk. Ook een apart tweede huis waar u mogelijk ouders (met zorgindicatie) of een andere invulling aan wenst te geven is heel bijzonder! Schoorl, een uniek dorp dicht bij zee en de mooiste duinen en bossen van Nederland, daar staat dit geweldige buiten. Op loopafstand van het centrum en op de fiets is de kust met 20 fietsminuten bereikbaar!   De villa is geheel gemoderniseerd en is instap klaar! Al voorzien van 32 zonnepanelen en warmtepomp. Energielabel A+. Volledig geïsoleerd en slapen is ook mogelijk op de begane grond. Luxe, gemak en vrijheid kenmerkt dit prachtig gelegen geheel.

Elektrisch hek en looppoort om op uw “park” te komen. Meer dan genoeg ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te plaatsen en ook een elektrische laadpaal is geïnstalleerd. Luxe en gemak.

Entree Hoofdhuis:

Ruime hal, nieuw toilet, garderobe, nieuwe meterkast. Door naar de prachtige keuken welke direct aan de achtertuin grenst en een mooi uitzicht heeft op het achter gelegen terras. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle moderne apparaten. Naast de keuken is een bijkeuken met een eigen uitgang naar de tuin. De bijkeuken waar nu wasmachine en wasdroger staan opgesteld heeft genoeg ruimte om ook als voorraad kamer dienst te doen.  De keuken is verbonden met de living. De geheel nieuwe vloer van de living is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De living heeft ook een houtkachel voor de gezellige uren welke zorgt dat u kunt genieten met vrienden van het knapperende vuur terwijl er vast mooie gesprekken gevoerd worden. De living heeft een adembenemend uitzicht! We laten u even genieten. Dit soort uitzichten zijn uniek en bijna niet te vinden! De living heeft openslaande deuren naar het buitenterras en ook vanaf dit terras zult u met een kopje koffie of een glaasje wijn zich afvragen, wat een geluk dat ik hier mag wonen! Het is jaloersmakend!    

BEGANEGROND SLAPEN EN BADKAMER:

Dat heet levensloopbestendig! De ruime slaapkamer met eigen badkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft net als de living een uitzicht dat wakker worden een feest maakt!  Sla de tuindeuren maar open, pak uw badjas en een kopje koffie en de vogels zorgen voor het concert. Beter gaar het niet worden! De aan de slaapkamer grenzende badkamer is luxe! Voorzien van Regendouche, toilet, bad en wastafel. Het geheel is zeer smaakvol.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de tweede badkamer gelegen. De slaapkamers aan de voorzijde zijn ruim en een tweepersoonsbed kan er eenvoudig worden geplaatst. De derde kamer is kleiner maar zeker geschikt als slaapkamer. Ook als aparte werkkamer zou deze kamer prima gebruikt kunnen worden. Aan u de keuze! De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel. U hoeft hier niets aan te doen! Koffers meenemen en slapen!

Bed&Breakfast of appartement voor eigen kinderen? 

Het is nu een goedlopende B&B volledig nieuw, voorzien van woonkamer, badkamer, slaapkamer. Natuurlijk kunt u dit zo houden en het verdienmodel voortzetten. Of, als het u beter past, gebruiken voor uw eigen kinderen welke graag zoiets zouden willen bewonen. Zij worden dan wel heel erg verwend! Ook fijn natuurlijk als het kan. De B&B is heel sfeervol en natuurlijk geheel vernieuwd.

ZORGWONING-BIJHUIS.

Dit zeer royale perceel heeft niet alleen een mooie vrijstaande villa en eigen B&B. Het heeft ook een bijhuis of zorgwoning. Stel dat u uw ouders wilt in laten wonen en toch apart. Of andersom uw ouders u mee willen nemen en zij het bijhuis ambiëren en u de villa, dat is hier mogelijk. Nu is er, om het permanent te bewonen, een zorgverklaring nodig!  Wij vertellen u graag meer hierover en welke alternatieven er zijn. Het bijhuis is in 2021 nieuw gebouwd. Het heeft een woonkamer, ruime slaapkamer, badkamer, keuken en eigen buiten. Het geheel is uiteraard in uitstekende staat.

Buitenleven:

Het buitenleven is oneindig kijken naar de prachtige Schoorlse duinen, zicht op schapen welke u loom aankijken tijdens het grazen. Een Buitenleven welke u alles te bieden heeft wat het leven mooi maakt! Rust, ruimte, zon, uitzicht, privacy, en rondom fruitbomen en niets dan natuur. Wie wil niet zo’n buitenleven! Aan de achterzijde is er een terras welke u alle privacy geeft. De zon is de hele dag rondom en ook kinderen kunnen de hele dag luieren in de schaduw van de fruitboom of heerlijk in de zon. Wilt u vrienden ontvangen en aan een lange tafel in het gras genieten van al het moois, ga uw gang, dek de tafel, zet deze klaar voor de koffie, thee of een goed glas wijn. U moet vrezen dat uw vrienden met moeite weggaan! Buitenleven op z’n mooist met een uitzicht dat nooit verveeld.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom! 


Bekijk pand op Google Maps.