MOOIE VILLA OP LOOPAFSTAND VAN HET BOS EN DE DUINEN! OOK HET CENTRUM VAN BERGEN IS DICHTBIJ.

Bent u op zoek naar een villa welke prima is onderhouden, op een zeer goede plek in Bergen ligt en waar u alle voorzieningen op loopafstand vindt. Dan is Reigerslaan 28 in Bergen uw villa. Dat deze villa zowel een zonnige serre heeft als ook een zeer zonnige tuin, maakt de villa extra aantrekkelijk. De Reigerslaan is een prachtige en lommerrijke laan waarvandaan u zo de duinen en het bos in kunt lopen. Dat ook het centrum met de vele terrassen en winkels op loopafstand zijn is natuurlijk nog een pre.    

Kom Binnen:

De villa heeft een ruime entree waarvandaan u niet alleen door kunt lopen naar de woonkamer maar ook naar de verdieping beneden.  Verdieping beneden? Inderdaad daar is niet alleen de garage maar ook een aparte slaapkamer. Een verassende villa dat is het. Door naar de woonkamer. Deze is ruim, licht en heeft een openkeuken en een aparte serre. De woonkamer heeft een marmeren vloer met vloerverwarming. Wat direct opvalt als u in de woonkamer staat zijn de vele ramen rondom. Dat maakt de villa vriendelijk en zonnig. Overal heeft u zicht op de tuin. De tuin is zeer zonnig en heeft ook absolute privacy. De keuken is modern en voorzien van alle hedendaagse apparaten. Ook vanuit de keuken heeft u zicht naar de tuin. Naast de keuken is een aparte bijkeuken welke uiteraard ook goed is afgewerkt. In de bijkeuken is een keuken opstelling aanwezig en de CV is hier geïnstalleerd. Verder loopt u vanuit de bijkeuken zo de tuin in. Ook heeft de villa aan de woonkamer een serre. Daar zult vaak en veel zitten verwachten wij. Is het te warm geworden? Geen nood er zijn screens aanwezig om de temperatuur behaaglijk te houden. Pure luxe!  De gehele woonkamer, keuken, entree zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste etage:

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en een royale badkamer aanwezig. De grote slaapkamer is ruim heeft een dakkapel en genoeg kastruimte. Deze slaapkamers is tuingericht en vanuit de slaapkamer loopt u ook het balkon op. De tweede slaapkamer is ook al goed van afmeting en op uw eigen smaak na direct klaar om te gaan slapen. De derde slaapkamer is nu in gebruik als was en werkkamer. Uiteraard afhankelijk van uw wensen eenvoudig te gebruiken als derde slaapkamer wat het oorspronkelijk ook was. Omdat de huidige eigenaren geen inwonende kinderen meer heeft hebben zij de luxe om het anders te gebruiken. De badkamer is royaal van afmeting en onlangs gemoderniseerd. Dus direct klaar voor gebruik. De badkamer is voorzien van een toilet, dubbele wastafel, ligbad en aparte inloopdouche. De badkamer is neutraal van kleur en geheel betegeld.

Tweede etage:

Deze is bereikbaar door middel van een vlizotrap. Hier kunt u heel veel spullen kwijt welke niet nodig zijn voor dagelijks gebruik. Uiteraard voorzien van isolatie zodat het droog en warm staat. 

Garage en vierde slaapkamer:

Vanuit de entree is een vaste trap naar de vierde slaapkamer en de garage. De vierde slaapkamer heeft daglicht toetreding en is zeker in de zomer koel slapen. Het is een echt ruime slaapkamer waar vooral grotere kinderen graag hun verblijf van zullen maken. Omdat hier ook een sauna aanwezig is en een aparte “hobby” ruimte zou het zeker denkbaar zijn om hier ook een tweede badkamer te realiseren zodat het bijna een eigen appartementje lijkt. De garage is apart uiteraard en ook van buiten met een aparte trap goed bereikbaar. Hier kunt u eenvoudig uw auto stallen, fietsen plaatsen en meer. Ook kunt u de garage uiteraard naar eigen wensen inrichten en er geen auto plaatsen maar een werkplek voor thuis/kantoor of salon van maken. Keuze genoeg.

Buitenleven:

En wat voor buitenleven! Niet alleen de zonnige en goed aangelegde tuin is er voor u. ook als u even niet in de zon wilt zitten is er aan u gedacht. Dan is een plekje in de overkapping wellicht het plekje wat u gaat opzoeken. Er is echt ruimte genoeg voor een lange tafel waar u met de familie of vrienden heerlijk gaat genieten van de natuur, de rust en zon. Pak in de ochtend een kopje koffie geniet van de vroege vogelgeluiden en sluit even uw ogen! Inderdaad dit is wonen en genieten in een. Naast de tuin is er rondom de villa een buitenleven op loopafstand die werkelijk jaloersmakend is. Bos en duin, zee en strand. Allemaal fietsend of zelfs lopend te bereiken. Deze locatie is een toplocatie met een top buitenleven.

Tot Slot:

Wonen in Bergen is al een weelde, aan de Reigerslaan zeker! De villa heeft energielabel A is goed onderhouden en geïsoleerd. Een tuin waarin u geweldig zult genieten. Het centrum met de vele terrassen en winkels, de (sport)verenigingen, winkels lopend en fietsend eenvoudig bereikbaar. Alkmaar stad op 15 minuten afstand. Ook het treinstation is daar voor u. Amsterdam met slechts 35 minuten bent u er.  En! De bossen en duinen waar u zo inloopt! Kort en goed, De villa staat op een gewilde locatie in een geweldige woonomgeving!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!   


Bekijk pand op Google Maps.