UNIEKE KANS!  EEN GEWELDIG RIET GEDEKTE VIILA VOOR U EN EEN APART HUIS VOOR OUDERS, SCHOONOUDERS, OF KINDEREN. OOK VERHUREN IS MOGELIJK!

Dit komt niet vaak voorbij dus goed opletten! Een prachtige locatie, uitzicht tot de Schoorlse Duinen en het Noord-Hollandskanaal voor de deur. En dan ook nog twee huizen.

De riet gedekte villa is in top staat.

Heeft vier ruime slaapkamers een wat kleinere slaapkamer kan een mooie tv-kamer zijn voor de kinderen. Twee luxe badkamers waarvan een met sauna een tuin en balkon.  Het aparte woonhuis, wel aan de riet gedekte villa geschakeld, heeft drie slaapkamers een badkamer, los toilet en een ruime woonkamer en keuken. Ook heeft dit huis een eigen buiten. Ideaal voor dubbele bewoning of verhuur. In 2023 zijn er 50 zonnepanelen geplaatst!

Wilt u lage lasten? Dan is de opbrengst van het aparte huis zeker een fijne inkomstenbron om zelf voor weinig tot geen lasten te wonen. En uiteraard voor uw familie of uw eigen kinderen een kans te realiseren om met elkaar en toch apart te wonen is dit een unieke kans.

De riet gedekte villa is een lust voor het oog en heeft een uitzicht welke nooit verveeld. Dat beloven we u. De villa ligt bovendien op fietsafstand van Schoorl de duinen en het strand.

Riet gedekte Villa:

Entree, ruime hal en let op! Lift naar eerste verdieping. Daar begint dus al het gemak direct bij binnenkomst. Op de begane grond zijn 4 slaapkamers een zeer luxe badkamer met sauna en een eigen keuken. Het is bijna nog een apart huis in het grote geheel. De slaapkamers zijn meer dan ruim genoeg. Er is een kleinere slaapkamer die nu als tv-kamer wordt gebruikt. De badkamer is niet alleen stijlvol, ook luxe. De badkamer op de begane grond heeft naast een aparte douche, wastafel, toilet, ook een sauna. Echt puur genieten. En dit is slechts de begane grond. Vanuit de slaapkamers heeft u ook toegang tot de tuin. Ook vanuit de keuken is er een schuifpui die toegang geeft tot het terras aan de voorzijde.  U kunt dus met de lift of de trap naar de eerste etage.

Eerste Etage:

Dit is de woonetage in deze riet gedekte villa. De woonkamer met open keuken en een prachtig uitzicht is groot! Ook een traditionele openhaard is aanwezig en een schuifpui naar het terras. De woonkamer is stijlvol, heeft rondom ramen en is top afgewerkt uiteraard. De open keuken met kookeiland is natuurlijk van alle moderne apparaten voorzien. Hier kunt u zich als kookliefhebber helemaal uitleven. Ook op de eerste etage is een los toilet, de masterbedroom met eigen badkamer en een aparte kledinginloop kast. De gehele verdieping is perfect afgewerkt en ook het uitzicht welke blijven vrij is, is een feest en verveeld nooit. Kom en overtuig u.

Apart woonhuis:

Inderdaad een apart woonhuis. Dus heeft u Kinderen, ouders, schoonouders, of wilt u het als extra inkomen gebruiken! Aan u de keuze. Het woonhuis met een eigen buiten, heeft een woonkamer met open keuken. Uiteraard allemaal direct woon klaar. Ook zijn er maar liefst drie slaapkamers met airco! Los toilet en een meer dan luxe badkamer. Vanuit de woonkamer loopt u zo de zonnige tuin in. Ook aan de achterzijde is een tuin voor d schaduw liefhebbers. Dit geweldig en instapklare woonhuis is echt een geweldig huis.  

Buitenleven:

Inderdaad ook dat heeft het! U kunt dus niet alleen op het buitenterras van de eerste etage genieten van het buitenleven, ook is er voldoende tuin om heerlijk in de zon te zitten en te relaxen. Omdat de riet gedekte villa op fietsafstand van de Schoorlse duinen is zal het buitenleven zich ook daar voor u kunnen uitbreiden. Duinen, strand en Schoorl om de hoek. Buitenleven dat u het hele jaar door laat genieten. En dat dus niet alleen in de tuin van deze villa.

Tot slot:

Deze geweldige riet gedekte villa met een apart tweede huis is uniek in omvang, mogelijkheden en locatie. Ook is de villa en het woonhuis in uitstekende staat en direct instap klaar. Ook winkels, en andere voorzieningen zijn in de directe omgeving. Alkmaar en Amsterdam zijn en dat is ook goed om te weten niet verder weg dan 15 en 40 minuten. Of pak de trein in Alkmaar Noord of Heerhugowaard.  Wilt u dubbele bewoning, verhuren voor lage woonlasten of praktijk aan huis. Het is hier allemaal mogelijk.

Interesse gewekt, U bent van harte welkom!  

 

Kenmerken:

·       Bouwjaar: 2001

·       Perceeloppervlakte: 960 m²

·       Woonoppervlakken: 360 m²

·       Inhoud: 1359 m³ 

·       Zeer luxe afwerking

·       Rondom een zonnige heerlijke tuin met vrij uitzicht.

·       Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein

·       Warmtepomp en CV-Ketel  

·       50 zonnepanelen, 2023

·       Volledig eigendom

·       Ligging aan een hofje

 


Bekijk pand op Google Maps.