DIRECT AAN OPEN VAARWATER GELEGEN IN HET DUIZEND EILANDENRIJK VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE.

Altijd al aan het water willen wonen, en varen vanuit eigen tuin naar Alkmaar of waar u maar wilt?

Dan kan het nu! Tureluur 10 in Zuid Scharwoude ligt in het Rijk der Duizend Eilanden.

Omgeven door prachtige natuur en ook dicht bij het dorp waar u alle voorzieningen heeft, is Tureluur 10 een huis welke uw aandacht meer dan verdiend.

Het Rijk der Duizend Eilanden is een woon/natuurgebied waar u direct bij thuiskomst kunt relaxen en ontspannen. Wonen op een locatie als deze is een voorrecht, dat gaat u merken als u het niet kent. Water, natuur en vrijstaand. Meer wensen kunnen we toch niet hebben?

Kom binnen.

Entree, hal, toilet, meterkast, toegang naar de garage en toegang naar de woonkamer.

Woonkamer met open keuken. De woonkamer is uitgebouwd met een tuinkamer en dat is een geweldig voordeel. Vanuit de tuinkamer heeft u prachtig zicht op het water. Direct bij binnenkomst in de woonkamer wordt uw aandacht getrokken naar het buitenleven. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en achter gelegen natuur. De woonkamer is voorzien van een parketvloer is ruim, goed onderhouden en heeft een houtkachel. Doordat er rondom ramen zijn is de woonkamer heerlijk licht. Door dubbel openslaande tuindeuren van zowel de woonkamer als ook de tuinkamer loopt u zo de fraaie tuin in. Doe het zodra de zon schijnt, want de vele vogels heten u van harte welkom met hun gezang. Aan de woonkamer is een open keuken en deze is uiteraard van alle gemakken voorzien. Er wordt op gas gekookt en u heeft uitzicht naar de voorzijde.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn nu drie (voorheen vier) slaapkamers aanwezig. Indien u dat wenst zijn er ook weer eenvoudig vier slaapkamers te realiseren. De badkamer is keurig en voorzien van douche, toilet en dubbel wastafelmeubel. 

Zolder:

De zolder is met een vlizotrap te bereiken. Hier kunt u de zaken die u niet dagelijks nodig heeft meer dan goed opbergen.

Garage:

Dit vrijstaande woonhuis heeft uiteraard een garage. Deze is ook van binnenuit bereikbaar. De vorige bewoners hebben hier al een badkamer gerealiseerd en de bedoeling was om ook een slaapkamer te creëren in deze ruimte.

Buitenleven:

Wie heeft het? Wonen aan het water, vissen, varen, zwemmen, schaatsen uit eigen tuin! De tuin is natuurlijk goed onderhouden en zonnig. Van in de vroege ochtend tot in de late avond heeft u hier zon. Buitenleven is hier ontspannen direct na thuiskomst of in het weekend, het hele jaar is het buitenleven een feest. Hier is het buitenleven, genieten, genieten en genieten.

Tot slot:

Bent u op zoek naar een vrijstaand woonhuis aan het water in de natuur? Dan is Tureluur 10 in Zuid Scharwoude een huis welke u niet mag missen! Het huis heeft meerdere mogelijkheden om te vergroten. Wij helpen u graag met de ideeën. Scholen, winkels (sport) verenigingen op fietsafstand. Ook het treinstation van Heerhugowaard is op de fiets snel en eenvoudig bereikbaar.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.

 

Kenmerken:

·       Vrijstaande woning met garage in het prachtige Duizend Eilandenrijk

·       Bouwjaar: 1984/1985, aanbouw 1998

·       Perceeloppervlakte: 655 m²

·      Woonoppervlakte: circa 135 m²

·       Overige inpandige ruimte: circa 21 m².

·       Inhoud: circa 559 m³

·       Royale woonkamer met houtkachel en tuinkamer met zicht op het water en veel lichtinval. 

·       Drie slaapkamers met de mogelijkheid tot vier slaapkamers. De vierde kamer is nu een kastenkamer.

·       Badkamer met wastafel, douche en toilet.

·       Rondom een heerlijke tuin. De hoofdtuin is op het westen gelegen.

·       Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein

·       CV-Ketel: Remeha Tzerra m 28c plus 2017

·       Energielabel: volgt

·       Volledige eigendom.

 

 


Bekijk pand op Google Maps.