MOOIER WONEN IS HAAST ONDENKBAAR!

Wonen pal aan de wadden zee! Dat is niet voor heel veel mensen weggelegd. Dat het dan ook nog in een droomvilla is, maakt het natuurlijk nog mooier!

Deze geheel nieuwgebouwde villa is ook nog eens een lust voor het oog. Staat op een prachtig ruime vrije kavel en heeft een droomuitzicht. Werkelijk alles is perfect.

Ook wij moesten even bijkomen toen wij voor de eerste keer mochten binnenkijken. Zoveel te zien, zoveel te bewonderen dat ook wij even stilvielen. Dat zal u ook overkomen. En wij geven u graag daarvoor de tijd. Los van de prachtige villa zijn de gebruikte materialen ook duurzaam en helemaal van nu.

Kom Binnen:

En daar begint het direct! De waanzinnig mooie entree is adembenemend. De gebruikte materialen, de geweldige trap en de prachtige lamp in de entree zijn in een woord. Geweldig.  Het gebruikte hout welke mooi in het zicht blijft, de stenen vloer, de gestuukte wanden, de zwarte trapleuning als accent, het is allemaal af. Ook de hoge stompe deuren in de hal en de stalen deuren naar de living zijn in stijl met elkaar. We beloven u, de hele villa is bewonderenswaardig. Kom verder.  De living met open keuken is natuurlijk adembenemend. De schitterende kozijnen welke rondom zijn geplaatst en weinig onderhoud vragen en de vele raampartijen met het uitzicht vol in de natuur zijn maar enkele punten om te benoemen. De living met vloerverwarming en vloerkoeling  wat een luxe! En uiteraard  een prachtig vloer met grote tegels in zachte tinten en de vele houtaccenten lopen vloeiend in elkaar over. Het geheel is ontzettend smaakvol en de kwaliteit is uitmuntend. De open keuken is een echte leef keuken. Er is ruimte genoeg heeft een prachtig kookeiland met wijnkoelkast en bar met krukken. De leef keuken is uiteraard van alle moderne apparaten voorzien en ook hier zijn de gebruikte materialen zonder uitzondering duurzaam. Ook vanuit de leef keuken heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. Vanuit de leef keuken loopt u ook de bijkeuken binnen. Uiteraard is ook de bijkeuken gelijkwaardig afgewerkt als de hele villa. De bijkeuken is voorzien een tweede vaatwasser een eigen blad met kraan en ook heeft de bijkeuken een eigen toegang naar buiten.

Eerste etage:

Met de geweldige en stijlvolle traploopt u naar boven en houdt u zicht door de vide op de hal. Op de eerste etage is het niet anders dan op de begane grond. Alles is doordacht, mooi afgewerkt en in topstaat. Er zijn op deze etage drie slaapkamers twee badkamers en een los toilet aanwezig. U raakt niet uitgekeken. De master bedroom heeft een uitzicht waardoor u moeilijk nog uit bed wilt stappen. Werkelijk uniek in Nederland. Uitkijken over het wad met oneindige vergezichten. Uiteraard is de master bedroom voorzien van een eigen badkamer.  De schitterende badkamer, let op de prachtige grote tegels en de fantastische kleuren welke zijn gebruikt is uiteraard voorzien van vloerverwarming, aparte douche en wastafel meubel. Ook zijn er in de master bedroom op maat gemaakte kasten voor uw kleding.  De tweeandere slaapkamers zijn al net zo mooi, ruim en klaar om zo te betrekken. Koffers mee en slapen maar. Beide slaapkamers hebben een eigen balkon. De tweede badkamer is u kunt het raden, een plaatje! Deze badkamer is voorzien van een aparte dubbele doucheruimte, bad en prachtig wastafel meubel. Uiteraard is het voorzien van vloerverwarming. U moet het met eigen ogen komen bewonderen.  De gehele eerste etage is een lust voor het oog.

Tweede etage:

Inderdaad een volwaardige tweede etage is er in deze uniek villa. Deze etage heeft nog eens twee slaapkamers wat het totaal aantal slaapkamers op vijf brengt. Ook de tweede etage is uiteraard helemaal klaar voor u. Er zijn op het verloop ook aparte kasten ingetimmerd. Prachtig gedaan en zeer passend bij de villa.

Grote aparte schuur:

Er staat op het ruime perceel een aparte schuur die ook een aparte toegang heeft. Daar kunt u dus niet alleen auto s stallen, ook een trekker voor het grasveld past er met gemak. U kunt als u dit wenst er een eigen B&B van maken. Of, ouders, schoonouders of kinderen apart laten wonen! Het moet dan wel worden verbouwd maar de mogelijkheden zijn er volop.

BUITENLEVEN:

En wat voor een buitenleven! Jaloersmakend, dat is het. Hier kunt u volop genieten van al wat het buitenleven u te bieden heeft. Alle soorten vogels begroeten u elke dag en de zon staat de hele dag in uw tuin. Wat een weelde. Er zijn meerdere terrassen voor u aangelegd. Wilt u in de zon ontbijten, het kan. Toch liever de schaduw opzoeken? Het is natuurlijk aan u de keuze! De geweldige tuin, de direct aangrenzende natuur, het wad aan uw voeten. Het buitenleven is nergens mooier dan hier denken wij. Kinderen? Zij kunnen zich naar hartenlust uitleven en zullen u natuurlijk dankbaar zijn dat ze zo mogen opgroeien. Ook u komt volledig tot rust en kunt familie, vrienden uitnodigen voor een zonsondergang die elke dag vanuit de tuin te zien is. Grote tafel in het gras, samen eten en een drankje nuttigen, het kan niet mooier! Hier is het buitenleven, helemaal ontspannen, genieten van alle natuur en weten, ik ben een bevoorrecht mens om hier te kunnen wonen. Buitenleven op z’n mooist!

MANTELZORGWONING OF B&B:

Ook een mogelijkheid tot het bouwen van een mantelzorgwoning of B&B is mogelijk tot 150m2.

Tot Slot:

We blijven natuurlijk aangeven hoe fantastisch deze villa en de kavel is. Niet alleen de ligging, ook de materialen waarmee de villa is gebouwd zijn geweldig. Wat dacht u van 30 centimeter isolatie voor muren, dak en wanden. En rondom trippel glas! De enorme luxe welke het heeft en de uitstraling van het geheel villa en kavel is uniek. De villa staat in een soort van hofje met andere villa s omgeven. De A7 naar Hoorn-Amsterdam is op korte afstand en ook winkels, scholen en (sport) verenigingen zijn goed bereikbaar. De villa is instap klaar voor u.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!     


Bekijk pand op Google Maps.