Fantastische villa ook geschikt voor dubbele bewoning!

Bent u op zoek naar een villa en de mogelijkheid om een kind, ouder(s) in te laten wonen? Dan is deze geweldige villa echt uw aandacht meer dan waard. Op korte afstand bovendien van duinen, bossen en de zee zodat alles op de fiets bereikbaar is. De villa is niet van nieuw te onderscheiden. Heeft energielabel A en is in werkelijk perfecte staat. Uiteraard kunt u op eigen terrein parkeren. De villa is op een levendig punt gelegen en toch merkt u erin huis niets van. De villa met enorm veel ruimte is meer dan geschikt voor dubbele bewoning, thuis te werken een eigen Play room voor kinderen te maken of een eigen salon of praktijk te houden aan huis. Ook B&B is goed mogelijk. Dat zorgt dat u heel goedkoop kunt wonen!!

Indeling:

We starten op de begane grond, daar komt u binnen in de ruime hal met een deur naar een slaapkamer, de wasruimte en toegang naar de een grote ruimte, kan ook garage zijn, praktijk aan huis of anders. Er is al een apart kantoor aanwezig. Alles instap klaar. Als u van de voorste ruimte een woonkamer wilt maken kan dit natuurlijk ook. De huidige ruimte waar nu een wasmachine en wasdroger staat opgesteld zou dan eenvoudig een doucheruimte kunnen zijn.

Eerste etage:

Hier komt u naast een prachtig uitzicht en een zee aan ruimte ook heel veel luxe tegen, mooie afwerking, prachtige openslaande en-suite deuren en een open moderne keuken. En, u kunt genieten op het ruime balkon van een heerlijk kopje koffie in de ochtend zon. Mooier wordt het niet!  De meeste tijd zult u verwachten wij, aan een grote tafel in de woonkeuken doorbrengen. Er is uiteraard genoeg ruimte voor iedereen en als u in de avond TV wilt kijken, kan dat in de aparte woonkamer. Woonkamer, eetkamer, balkon en afwerking zijn van zeer hoog niveau. Het balkon is ruim en zeer zonnig. Op deze etage is ook het toilet met fonteintje aanwezig.

Tweede etage:

De tweede etage is de etage van slapen. Ook hier zijn niet alleen de drie slaapkamers aanwezig, maar ook de luxe badkamer. De slaapkamers zijn allemaal van goede grootte en modern en hoogwaardig afgewerkt. Het is koffers meenemen en slapen. Uiteraard eigen smaak aanbrengen kan nog maar geen hak of breekwerk. De villa is instap klaar! De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, bad, toilet en inloopdouche. Pure luxe!

Zolder:

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap. U heeft hier meer dan voldoende ruimte om de niet dagelijkse spullen op te bergen. Hier is ook de Cv-ketel geplaatst.

Buitenleven:

Hoewel het een levendig punt is waar de villa aan is gelegen, heeft het wel degelijk een fijn buitenleven. De verzorgde tuin met de gezellige veranda waar u na een dag werken heerlijk van de zon kunt genieten.  En natuurlijk op het riante balkon waar u heerlijk kunt zitten en van de zon genieten. De tuin is groot genoeg om uw groene vingers laten werken. En, u bent slechts twee kilometer verwijdert van het centrum van Schoorl! De klimduin aldaar is op de fiets bereikbaar en ook de duinen, een van de mooiste van Nederland, liggen praktisch aan uw voeten. Uw buitenleven is dus heel uitgebreid en biedt vele mogelijkheden!

Tot Slot:

Een geweldige villa met heel veel mogelijkheden, eigen appartement, praktijk of salon aan huis allemaal mogelijk. De villa is werkelijk in top staat. Op korte afstand van de duinen en de zee. Scholen, verenigingen en winkels in de directe omgeving. Een villa die instap klaar voor u is en voorlopig geen enkel onderhoud nodig heeft. Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.